Portfolio.hu könyvesbolt

Befektetési stratégiák EGYSZERŰEN

Szerző: Weinhardt Attila
Ár: 1,990 Ft.
Kiadás éve: 2011
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:95
ISBN:ISSN 1789-3704
 vagy vissza a könyvesboltba

Szeretnél befektetni és érdekel is a pénz világa, de nem tudod, hogy mire érdemes figyelni, hogyan gondolkodnak a profik és milyen piaci reakciókat okozhatnak a gazdasági adatok? A Portfolio.hu új kiadványa olyan befektetési stratégiákat mutat be, melyek a magánbefektetõk számára is kiválóan alkalmazhatóak a gyakorlatban.

A kiadvány ára: 1,990 Ft.

Portfolio.hu füzetek

A Magyarországon hiánypótló, 100 oldalas kiadvány tömören, ám a lényeget megragadva, egyszerûen, közérthetõen magyarázza el a különbözõ befektetési stratégiákat. A gazdasági fejlemények részvény-, az állampapír, a deviza- és a nyersanyagpiacokra gyakorolt hatását azonban rengeteg ábrával illusztrálja és konkrét példákon keresztül világítja meg.

A kiadvány megismertet azzal., hogy a devizapiacon hogyan tudunk pénzt keresni a kedvezõ árfolyam elmozdulás mellett a devizák közötti kamatkülönbségen is, illetve hogyan tudunk profitot elérni az adósságválság mellett a részvény- vagy az állampapírpiacokon. Sokan gondolkodnak arany- vagy olajpiaci befektetésben is, így hasznos megismerni a profik kedvenc befektetési stratégiáit ezeken a piacokon is.

Megtudhatjuk azt is, hogy mit érdemes csinálni a részvénypiacokon a globális félelem index alacsony szintje mellett, vagy melyik irányba érdemes beszállni a devizapiacon a spekulatív pozíciók számának és irányának ismeretében. Gyakran fordulnak elõ váratlan helyzetek a pénz- és tõkepiacokon, sokat hallani a recessziós kilátásokról és olykor megbomlanak a régóta ismert piaci összefüggések is; jó tehát tudni azt is, hogy ilyen szituációkban milyen stratégiákat érdemes követni például a részvény-, vagy a nemesfémpiacon.

De miért érdemes venni a norvég koronát az amerikai dollárral szemben, ha a globális gazdasági kilátások miatt az olajárak emelkednek, és mi az összefüggés az arany ára és nagy aranybánya társaságok részvényárfolyama között? Jó tudni azt is, hogy változó inflációs környezetben milyen állampapírpiaci stratégiát érdemes követni és azt is, hogy az euróval szemben gyengülõ dollár javítja, vagy rontja a feltörekvõ részvénypiacok kilátásait.

Reményeink szerint kiadványunk minden Olvasót hozzásegít majd a sikeres kereskedéshez.

A kiadvány szponzora:

Portfolio Trader

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium