Portfolio.hu könyvesbolt

Devizakereskedés EGYSZERŰEN

Szerző: Buró Szilárd
Ár: 1,990 Ft.
Kiadás éve: 2018
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:80
ISBN:ISSN 1789-3704
 



vagy vissza a könyvesboltba

"Több mint két évtizede dolgozom a pénz- és tõkepiacokon, ebbõl az elsõ tíz évben kiemelten foglalkoztam a devizapiaccal banki treasury területen. Testközelbõl láttam és megtapasztaltam, ahogy a devizapiac egy bankok közötti elszámolási területbõl, kisbefektetõi harctérré változott. Egy ilyen csatatéren sokan nyernek, de talán még többen, leginkább felkészületlenül véreznek el. Bármelyik csoportba is tartozzon egy befektetõ, az élethosszig tartó tanulást ezen a területen különösen nem szabad elengedni. A Devizakereskedés egyszerûen címû könyv kiváló segítség lehet azoknak, akik most szeretnének megismerkedni ezzel a kockázatos piaccal, de azoknak is, akik ismeretlenül vágnának bele a kereskedésbe, vagy azoknak, akik már tapasztaltak, de nem elégszenek meg azzal, amit most tudnak és tovább szeretnének fejlõdni."

BENCZÉDI BALÁZS
MKB-Pannónia Alapkezelõ, vezérigazgató


"A Budapesti Értéktõzsde újraindítása óta dolgozom a magyar és nemzetközi tõkepiacokon, és volt szerencsém a BÉT vezérigazgatójaként közel négy éven keresztül a magyar tõkepiac e csúcsintézményt is vezetnem, formálnom. A pénzügyi piacok elméleteirõl, folyamatairól úgy tudunk autentikusan írni és beszélni, ha saját bõrünkön tapasztalva is már megéltük a piacok hullámvasútszerû mozgásait; a bull piacokat, amikor nagyon jól mennek a dolgok, de ugyanúgy a globális pénzügyi válságokat is, amikor minden összeomlani készül. Buró Szilárd hiánypótló munkája a devizapiacokról a szerzõ ezen személyes tapasztalataira is épít, és kínál akár a kevésbé szakavatott, akár a témában már jártasabb olvasó számára egy könnyen megérthetõ és olvasmányos betekintést a devizakereskedés rejtelmeibe."

KATONA ZSOLT
a Budapesti Értéktõzsde volt vezérigazgatója


"1995 óta dolgozom a devizapiac közelében, ebből húsz évet a könyv szerzőjével, Szilárddal együtt dolgoztam, Az elmúlt több mint két évtizedben voltak jelentős piaci összeomlások, együttműködésünk minden körülmény között meggyőzően sikeres volt. Kétségtelen, hogy a sikerhez kell a szerencse, intuíció, önfegyelem és még sok más is, de mindezt stabil szaktudásra kell alapozni. A biztos alapok megszerzéséhez, a kezdő lépésekhez kiválóan alkalmas ez a hiánypótló írás, mely a kezdőtől a haladóig mindenkinek hasznos információkkal szolgál."

SZÁNTÓ ANDRÁS
független devizapiaci szakértő

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium