Portfolio.hu könyvesbolt

Technikai elemzés - AKCIÓ

Szerző: Portfolio.hu
Ár: 5,990 Ft.
Kiadás éve: 2011
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:215
ISBN:ISSN 1789-3704
 vagy vissza a könyvesboltba

Meg akarod tanulni a technikai elemzést az alapoktól a konkrét stratégiákig? A Portfolio.hu füzetek sorozat segítségével most akciós áron, 2000 Ft kedvezménnyel teheted ezt meg.

A kiadvány ár: 7,990 Ft helyett 5,990 Ft.

Portfolio.hu füzetek

A Portfolio.hu füzetek oktató kiadvány sorozat legnagyobb népszerûségének örvendõ kötetei a technikai elemzéssel foglalkoznak. Az elsõ három részben megismerkedhetnek a technikai elemzés alapjaival, a legfontosabb eszközökkel, alakzatokkal, indikátorokkal és gyertyaformációkkal, míg a negyedik részben ezt a tudást átültettük a gyakorlatba, s konkrét stratégiákat tárgyalunk a való életbõl vett helyzetekben.

A válogatásunk önkényes, de igyekeztünk olyan példákat sorra venni, amelyek egyfelõl kellõen robusztusak, azaz világosan mutatják, hogyan erõsítik egymást a különféle eszközök és módszerek, másfelõl pedig olyan instrumentumok szerepelnek bennük, amelyeket az átlagos tõzsdei befektetõk is könnyû szerrel elérhetnek. Nem mellékesen a felsorolt kereskedési ötletek jelentõs részét a Portfolio.hu szerkesztõségének tagjai meg is valósították, így a példáink igazán valóságosak és hitelesek.

Reményeink szerint kiadványaink minden Olvasót hozzásegítenek majd a sikeres kereskedéshez.

A kiadványok szponzora:

Portfolio Trader

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium