Portfolio.hu könyvesbolt

Tombol a bika: hogyan fektetnek be a profik?

Szerző:
Ár: 1,990 Ft.
Kiadás éve: 2009
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:67
ISBN:ISSN 1789-3704
 vagy vissza a könyvesboltba

Vajon mit tanulhatnak a befektetõk a korábbi bikapiacokból? Hogyan érdemes befektetéseket végrehajtani a tõzsdei szárnyalások közepette, s milyen kockázatkezelési technikákat érdemes elsajátítani annak érdekében, hogy az esetleges részvénypiaci zuhanások ne okozzanak helyrehozhatatlan veszteségeket az értékpapírszámlákon?

A hatalmas olvasói sikert aratott Portfolio.hu füzetek legújabb kötetében az elmúlt tíz év legjelentõsebb részvénypiaci szárnyalásainak, az IT buborék kialakulásának, a 2003 és 2007 közötti bika piacnak, valamint a 2009-es hatalmas tõzsdei fordulatnak az okait és lényegi pontjait mutatjuk be.

A bika piacok rövid bemutatását követõen két, több mint egy évtizedes intézményi befektetõi múlttal rendelkezõ tõkepiaci szakértõvel - Horváth Istvánnal, a K&H Alapkezelõ befektetési igazgatójával és Szöllõsi Ferenccel, a Dialóg Alapkezelõ alapító-vezérigazgatójával - készült interjú olvasható, melyek elsõsorban ezekre a kérdésekre fókuszálnak. A szakértõk konkrét hazai és régiós példákkal illusztrálják befektetési stratégiájukat, illetve szemléletüket.

Reményeink szerint a szakértõk évtizedes szakmai tapasztalatának segítségével hozzásegíthetjük Olvasóinkat a sikeres kereskedéshez.

A kiadvány ár: 1,990 Ft

A kiadvány szponzora:
Erste Befektetési Zrt.


Tartalomjegyzék

Elõszó

1. Bikapiacok az elmúlt évtizedben
1997-2000: az IT-buborék
2003-2007: kivételes világgazdasági növekedés
2009: hatalmas fordulat a hitelválság után

2. Hogyan fektetnek be a profik a bika piacokon?
Horváth István: "néha szembe kell menni a piaccal"
Szöllõsi Ferenc: "a bika elõl néha félre kell állni"

3. Szószedet

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium