Portfolio.hu könyvesbolt

Warren Buffett jelenti

Szerző:
Ár: 5,490 Ft.
Kiadás éve: 2013
   
Kiadó:T-bálint Könyvkiadó
Oldal:286
ISBN:9789638966537
 vagy vissza a könyvesboltba

Maga Warren Buffett fogalmazott így a könyvrõl: "Ha egyetlen könyvet kellene kiválasztanom, ez lenne az". A Befektetések klasszikusai címû sorozat legújabb darabja, a "Warren Buffett jelenti - Leckék befektetõknek és vállalatvezetõknek" címû könyvbõl fény derül az "omahai bölcs" befektetési filozófiájára, döntéseinek hátterére, legfontosabb gondolataira.

Buffett "üzlettársai" - a Berkshire részvényesei - évrõl évre felbecsülhetetlen értékû informális oktatásban részesülnek a közvetlen és nyílt hangvételû levelekbõl, amelyekben elnökük a vállalat eredményeirõl számol be, s õszintén vall befektetési filozófiájáról. Jelen kötet az elmúlt mintegy három évtized ilyen írásaiból áll össze a befektetések és a vállalatvezetés fontos témaköreit taglaló folyamatos olvasmánnyá. Elsõre talán nem magától értetõdõ, hogy Buffett miért ír a vállalatirányításról, az akvizíciókról és a fúziókról vagy éppen a számviteli politikáról - ám az olvasó számára hamar kiderül, hogy ezen üzleti területek megértése és helyes megítélése elengedhetetlen a Buffett-féle befektetési eredményekhez.

Warren Buffett az elmúlt fél évszázad legsikeresebb gyakorló befektetõje. Véleményformáló erõ, akinek piaci lépéseit milliók figyelik lélegzet-visszafojtva, s próbálják elõre kitalálni. A most megjelent könyvben Buffett mindent õszintén és kendõzetlen elénk tár. Nem marad más feladatunk, mint elolvasni e kötetet, amely nem egy újabb könyv Buffettról - hanem az eredeti: Buffett-tól.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium