Balogh Attila

Az Ingatlanbefektetési divízió vezetője Balogh Attila, aki 21 éve foglalkozik ingatlanokkal, ebből 11 évet az ESTON-nál töltött, 2022 márciusától a Head of Capital Markets pozíciót tölti be. Pickermann Luca pedig idén csatlakozott a céghez Junior Tanácsadóként. A részleg legfontosabb szolgáltatásai közé tartozik a portfólió- és tranzakció-tanácsadás. A divízió szakmai hozzáértésébe vetett maradandó ügyfélbizalmat jól tükrözi, hogy már több ingatlan újraeladásánál is jelen volt az évek során, illetve számos visszatérő ügyféllel büszkélkedhetnek.

Szektorok tekintetében fókuszuk jellemzően az irodaházak felé irányul, de foglalkoznak ipari, retail ingatlanokkal, valamint lakó- és kereskedelmi fejlesztési telkek eladásával is. Lokális kapcsolatbázisukkal és a Savills csoporthoz való csatlakozás által a csapat mind a hazai, mind a határon túli vevői kört is meg tudja szólítani projektjeik során. Az ESTON piackutatási részlegének köszönhetően naprakész mikro- és makrogazdasági, illetve ingatlanpiaci elemzések támogatják a csapat munkáját.

Az ESTON investment csapata.

Az utóbbi időszakban jelenős szakmai eredményeket és piaci elismertséget ért el az ESTON befektetési részlege. A közelmúlt két legjelentősebb lezárult projektje a Buda Portfolio és a Tesco Portfolio tranzakciók voltak, előbbi esetben az eladó, utóbbinál a vevő tanácsadójaként tevékenykedtek. A csapatot a 2022-es Property Investment Forumon az „Év Befektetési Tranzakciója”-ként díjazták a több mint 250 millió eurós Tesco tranzakcióval. A két évig tartó projekt rendkívüli erőforrást igényelt és sok kihívást rejtett magában. A hazai piacon egyre nagyobb tranzakciókban vett részt a csapat, emellett pedig folyamatosan erősödött és bővült a Savills-szal közösen kiépített közép-kelet-európai cross-border platformja is. Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott ez az együttműködés, ezért a divízió már nem országban gondolkodik, hanem régióban. 

Csapattagok:

  • Balogh Attila - Head of Capital Markets
  • Luca Pickermann - Junior Consultant
  • Varsádi Natália - Research Analyst

TOP 2 retail tanácsadó 2022