Beck Tamás

A Colliers ipari ingatlan üzletága az elmúlt közel 30 év során több mint 600 sikeres ipari tranzakciót és tanácsadói megbízást bonyolított le, több mint 8 millió négyzetméter fejlesztési területet és ipari területet értékesített, valamint közel 2 millió négyzetméter ipari és raktárépületet adott bérbe, vagy adott el a budapesti piacon és vidéken egyaránt, elősegítve a tulajdonosok és a vevők sikerét.

A Colliers 4 fős csapatával széleskörű kapacitást és tapasztalatot képvisel, amely 85 éves kollektív tudáson alapul a magyarországi ipari ingatlanok területén. A csapat legutóbb csatlakozott tagja is idén 15 éve, hogy a Colliers csapatát erősíti. A csapat vezetője Beck Tamás, aki 1994 óta van jelen az ipari ingatlanok piacán tanácsadóként, mindvégig a Colliers budapesti irodájánál dolgozott. A tanácsadói piacon ő az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakember ipari és logisztikai ingatlanok terén. Számtalan nagy projekt és tranzakció köthető személyesen a nevéhez mind a budapesti, mind a vidéki ipariingatlan-piacon.

Tevékenységeik közé tartozik megbízóik részére a megfelelő ingatlan megkeresése, a bérleti vagy adásvételi tranzakció teljes körű tanácsadási folyamata, teljes körű tanácsadás, komplex, egyéni igényekre szabott feladatok megvalósítása. Az ipari ingatlanok üzletág által eladásra és bérbeadásra kínált ingatlanok között fejlesztési telkek, ipari területek, valamint meglévő vagy újonnan épülő raktár- vagy gyártóüzemek is egyaránt megtalálhatók.

A legutóbbi év során (2021. október 15. és 2022. október 15. között) a Colliers ipariingatlan-csapata 20 500 négyzetméter terület bérbeadásában működött közre, valamint 1 110 000 négyzetméter fejlesztési telek és 10 000 négyzetméter építmény értékesítésében vett részt, összesen 36,6 millió euró értékben.

Csapattagok:

  • Beck Tamás – igazgató
  • Pusztai Andrea – társigazgató
  • Dobos Csaba – vezető tanácsadó
  • Végh Hajnalka – marketing & piackutatási tanácsadó

TOP 2 retail tanácsadó 2022