Békési Sándor

A Partos & Noblet Hogan Lovells nemzetközi ügyvédi iroda partnere, 20 éves tranzakciós tanácsadói tapasztalattal rendelkezik, a londoni irodában is jelentős szaktudást szerezve. Számos ingatlant érintő tranzakcióban vett részt karrierje során nemzetközi és hazai intézményi befektetők képviseletében, legyen szó felvásárlásról, értékesítésről, bérleti tranzakciókról, finanszírozásról vagy fejlesztésekről.

Tranzakciós tanácsadói munkája során nagyban támaszkodhat vitarendezéssel kapcsolatos tapasztalataira, aktív választottbíró, a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara mellett működő Állandó Választottbíróság ajánlási listáján szerepel. Szakmai munkáját a nemzetközi ügyvédi rangsorok is elismerik, előkelő helyen szerepel a Chambers Europe, a Chambers Global, a Legal 500 és az IFLR 1000 kiadványokban is.

A Partos & Noblet Hogan Lovells irodája.

A Partos & Noblet Ügyvédi Iroda a Hogan Lovells magyarországi együttműködő partnere. A Hogan Lovells Európát, Ázsiát, az Amerikai Egyesült Államokat, Dél-Amerikát és Ausztráliát behálózó több mint 50 irodájával a világ egyik vezető globális ügyvédi irodája. A budapesti iroda kiemelkedő helyet foglal el a hazai jogi piacon; fő tevékenységi területei a belföldi, illetve nemzetközi háttérrel rendelkező közép- és nagyvállalatok valamennyi működési területét lefedik.

Az iroda tagjai között a magyar ügyvédek mellett Angliában és Franciaországban bejegyzett ügyvédek is dolgoznak, akik valamennyien a magyar jogrendszer és helyi piaci környezet alapos ismeretének birtokában nyújtanak jogi tanácsadási szolgáltatást az ügyfelek számára.

TOP 2 retail tanácsadó 2022