Frank Mónika

A Kinstellar Budapest ingatlanjogi csoportjának Of Counselje és társvezetője. Több mint másfél évtizedes nemzetközi ügyvédi irodai karrierje alatt az ingatlanjogi ügyletek teljes spektrumában szerzett tapasztalatot és tanácsadóként járt el a legnagyobb hazai és határon átnyúló tranzakciókkal összefüggő számos ügyletben. Ezek sorában közreműködött az Arena Plaza 400 millió eurós eladásában, a Tőzsdepalota/MTV székház akvizíciójában, valamint egy kilenc magyarországi bevásárlóközpontot is magában foglaló portfólió értékesítésében, amelynek részét képezte többek között az Alba Plaza, a Duna Plaza és a Corvin Plaza is.

Kiemelt tapasztalatokkal rendelkezik az irodaházak és bevásárlóközpontok, logisztikai központok, továbbá különböző kereskedelmi és ipari célú ingatlanok fejlesztése, eladása és vétele területén. Közreműködött a West Gate Business Park, egy több mint 18 000 négyzetméteres raktár- és irodaterületeket magában foglaló ingatlan eladásában, amely az egyik legnagyobb ilyen jellegű tranzakció volt a magyar logisztikai piacon. A Kinstellar nemzetközi csapatával a kelet-közép-európai régióban széleskörű tapasztalattal bír a zöldmezős beruházások világában. Kiemelkedő példája ennek az SK Innovation részére nyújtott tanácsadás a cégcsoport több milliárd dollár értékű zöldmezős beruházásával kapcsolatban, elektromos járművekhez készített akkumulátorgyártó üzem létesítése céljából.

Az ügyvédi irodák rangsorolásával foglalkozó kiadványok, mint a Chambers vagy a Legal 500, szakterülete kiemelkedő szaktudású specialistájaként tartják számon, ez utóbbi beválasztotta a legjobb minősítést jelentő Hall of Fame tagjai közé.

Előadónk volt az alábbi konferenciákon
  • Property Investment Forum 2023
  • Property Investment Forum 2021

TOP 2 retail tanácsadó 2022