Nádasdy Zoltán

(MRICS)

A Noerr és Társai Iroda* (*a Noerr és Társai Iroda a Noerr-csoport teljeskörűen integrált tagja) Irodavezető Partnere, a CEE Ingatlanjogi Csoportjának vezetője, több mint 25 évnyi ingatlanjogi tapasztalattal rendelkezik. Az 1990-ben alapított budapesti iroda volt az első német nyelven is teljes körű jogi szolgáltatást nyújtó ügyvédi iroda Magyarországon és alapítása óta is rendszeresen nyújt jogi tanácsadást határokon átnyúló tranzakciók során, szoros együttműködésben a németországi illetve közép-európai térségben működő irodáikkal.

Dr. Nádasdy Zoltán a Szegedi Tudományegyetem jogi karán tanult, Környezetvédelmi szakjogász minősítését a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen szerezte. Pályafutása során több nemzetközi ügyvédi irodánál is tapasztalatot szerzett (Clifford Chance, Wolf Theiss) a Noerr és Társai Irodát 2009 júliusa óta vezeti.

Fő tevékenységi köre az ingatlantranzakciókhoz, illetve teljes körű, úgynevezett zöldmezős ingatlanfejlesztéshez nyújtott tanácsadás. Ügyfélköréhez magán és kockázati tőkebefektetők, valamint stratégiai befektetők, ingatlanfejlesztők, ingatlanfejlesztésbe beruházó ipari gyártócégek tartoznak. Bérleti szerződésekhez kapcsolódóan mind a bérbeadói, mind a bérlői oldal képviseletében jelentős tapasztalattal rendelkezik. Környezetvédelmi szakjogászként a környezetjog számos területén, így különösen a környezetvédelmi felelősség témakörében, az engedélyezési eljárás során nyújt jogi szolgáltatást. A közelmúlt tranzakciós munkái közül a Panattoni illetve az Indotek csoportok akvizíciói során nyújtott tanácsadás emelhető ki.

Az ipari beruházásokkal kapcsolatosan a thyssenkupp-nak nyújtott jogi tanácsadást az új autóipari alkatrészgyártó üzemei létesítésével kapcsolatban Debrecenben, Jászfényszarun és Veszprémben, valamint a Hilti részére a kecskeméti gyártókapacitás-bővítési zöldmezős beruházása kapcsán. Jelentősebb munkái közé tartozik a világ egyik legnagyobb palackozógépsor-gyártója, a Krones debreceni gyárának zöldmezős beruházása, valamint a világ egyik legnagyobb kerékpárgyártója, a Giant gyöngyösi gyártóüzemének létrehozásához nyújtott jogi tanácsadás.

Előadónk volt az alábbi konferenciákon
  • Property Investment Forum 2023
  • CEE Property Forum 2018 - Vienna, Austria
  • Property Investment Forum 2017
  • CEE Property Forum 2017 - Vienna, Austria
  • Property Investment Forum 2016

TOP 2 retail tanácsadó 2022