Ungár Attila

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda („LKT”)  alapító partnere, a 30 éves múltra visszatekintő, Magyarország egyik piacvezető és létszámban is kiemelkedő Ingatlanjogi csoportjának vezetője. A független nemzetközi jogi értékelőszervezetek listáján első helyen rangsorolt, nemzetközileg is széles körben elismert ingatlanjogászt a Chambers Europe az élvonalban (Band 1 kategóriában) rangsorolja, a Legal 500 vezető személyiségként („Leading Individual”), az IFLR 1000 nagyra tartott („Highly Regarded”) jogászként tartja számon.

2019-ben a Portfolio Property Investment Forumon ”Az év befektetési tranzakciója” díjat kapott az általa képviselt Roosevelt irodaház eladása, majd 2020-ban ugyanezen az eseményen „Az év irodabérleti tranzakciója” díjat kapott az általa képviselt Vodafone-UPC cégcsoport új székházával kapcsolatos bérleti tranzakció. Ezt megelőzően az LKT képviselte a Vodafone Magyarországot a UPC Magyarország felvásárlása kapcsán és az összeolvadási folyamat során is. Vezetésével az LKT ingatlanjogi csoportja évekig kizárólagos jogi iroda támogatóként vett részt a müncheni Expo Real Budapest standján a HIPA, Budapest Főváros és Magyarország legjelentősebb ingatlanfejlesztői mellett.

LKT iroda, Madách Trade Center.

Ungár Attila évtizedek óta változatlanul az egyik vezető ingatlanjogi ügyvéd Magyarországon, aki az ágazat vezető nemzetközi és hazai cégeit, ingatlanfejlesztőit és ingatlanbefektetőit képviseli Magyarországon a kereskedelmiingatlan-piac valamennyi szektorában. Mind a Chambers Europe, mind a Legal 500 éves ingatlanjogi jogösszehasonlító kiadványában (Chambers & Partners, Law and Practice, illetve The Legal 500 Real Estate Country Comparative Guide) ő jegyzi a Magyarországra vonatkozó fejezetet évek óta.

TOP 2 retail tanácsadó 2022