Előfizetői tartalom

Visszahúzták zárásra Amerikát

Portfolio
A felemás munkaerőpiaci adatok a kereskedés elején még nem okoztak különösebb mozgásokat a tengerentúli piacokon, aztán egy hirtelen lejtmenet következett, mely a főbb indexek szintjén 1% körüli mínuszokat eredményezett. A napi mélypontokról azonban szépen visszakapaszkodtak az indexek, a napot pedig végül minimális, egy két tized százalékos veszteséggel zárták csak.

A napi mélypontokról zárásra szépen felkapaszkodtak az amerikai indexek, a Dow és az S&P végül 0,2%-os csökkenéssel zárt, míg a Nasdaq 0,3%-ot csökkent. Egyedül a pénzügyi szektorban láthattunk említésre méltó mínuszokat, itt elsősorban az kedvetlenítette a befektetőket, hogy a Massachusetts-i bíróság a US Bancorp és a Wells Fargo esetében is jogtalannak ítélt meg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés