Előfizetői tartalom

Lefelé menetelnek az európai indexek

Portfolio
Miután a tengerentúli részvényindexek mínuszba fordultak a nyitást követően, az európai indexek is határozottan lefelé vették az irányt, a DAX 0.4%-ot, a CAC-40 0.3%-ot, a FTSE-100 0.6%-ot esett a mai napon. Az olajár alakulására különösen érzékeny szektorok, mint az autógyártók, légitársaságok és vegyipari cégek mutatják a legrosszabb teljesítményt.

Az olajár alakulására különösen érzékeny légitársaságok, autógyártók és vegyipari cégek részvényei lefelé vették az irányt, az Air France-KLM árfolyama 1.9%-ot, a Lufthansa 2.2%-ot-esett. A HSBC árfolyama 2.1%-kal került lejjebb, miután a UBS vételről tartásra minősítette le a társaság részvényeit. A BNP Paribas árfolyama 1.7%-kal, a Dexia 1.8%-kal esett. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés