Előfizetői tartalom

Megbotlott a régió - a legnagyobbat a csehek estek

Portfolio
Az amerikai futuresek csökkenésével párhuzamosan Európa szerte mínuszba kanyarodtak a részvényindexek, komoly korrekcióról azonban továbbra sincs szó. A befektetők figyelme a délutáni amerikai kiskereskedelmi adatokra irányul, melyek a várakozásoktól való jelentősebb eltérés esetén jelentősebb piacbefolyásoló hatással bírhatnak. A BUX 1%-os mínuszt mutat jelenleg az átlagostól jelentősen elmaradó, 7.5 milliárd forintos forgalom mellett.

Az elmúlt napokhoz hasonlóan ma is kivárás jellemzi a részvénypiacokat, miután fontosabb piacmozgató hírek továbbra sincsenek. Komolyabb korrekcióra azonban ma is képtelenek a tőzsdék, pedig bőven lenne miből realizálni a több mint két hónapos emelkedés után. A befektetők egyelőre újabb pozitív impulzusokra várnak, ezt legkorábban a délutáni amerikai kiskereskedelmi adatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés