Előfizetői tartalom

Nagyobb emelkedéssel zárta a hetet Amerika

Portfolio
Az amerikai munkaerőpiacról vegyes adatok érkeztek a mai napon, a befektetőket azonban a munkanélküliség emelkedése nem érdekelte, mindenki csak azzal volt elfoglalva, hogy bővült a foglalkoztatottság. A vezető amerikai indexek a jó hírre koncentrálva komoly emelkedéssel zártak, az S&P és a Nasdaq 1,3%-kal erősödött, míg a Dow 1,4%-kal. A kockázatvállalási hajlandóság érezhetően magas volt a pénteki napon, a Dow például 208 ponttal került feljebb, amire január eleje óta nem volt példa.

2013. június 07. 22:08 Megosztás Komolyabb emelkedés jött össze Amerikában Az utolsó percekre is maradtak izgalmak, a befektetők optimizmusa a vezető amerikai indexeket a magasba emelte. A Nasdaq és az S&P 1,3%-kal került feljebb, míg a Dow 1,4%-kal....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés