Előfizetői tartalom

Nem pörögnek a milliárdok - A Richter azért megmutatta...

Portfolio
Mindössze 2.7 milliárdos délelőtti forgalommal kezdődött a hét a Budapesti Értéktőzsdén, a befektetők többsége ünnepi hangulatban nem elsősorban a részvénybefektetéseket kereste. A piac barométere 0.3%-os mínuszban, 21,616 ponton várja a remélhetőleg mozgalmasabb folytatást. Forgalom tekintetében az OTP emelkedik ki a mezőnyből.

A régióban a lengyel WIG 20 0.5, az orosz RTS 0.4%-kal emelkedett, a cseh PX 50 0.1%-os mínuszban tartózkodik. OTPReal-time árfolyamInformációs panelAdatletöltésAz OTP 1.6 milliárdos kötési összérték mellett 7,149 Ft-on is megfordult, jelenleg azonban 0.4%-os gyengülést jelentő, 7,060 Ft-os árszinten cserélnek gazdát a domináns bank papírjai. A szektortárs FHB minimális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés