Előfizetői tartalom

"Örjöngés ezúttal nem lesz, de pozitív napunk lehet ismét"

Portfolio
Varjú Péter, az Erste üzletkötője a tegnapi jelentős erősödést követően ismét emelkedésre számít a hazai parketten, azonban ennek mértéke várakozásai szerint alulmúlja majd a tegnapit. A részvények közül a mai napon a kispapírok reneszánsza jöhet el, míg hosszabb távon meglátása szerint továbbra is erőteljes volatilitás jellemezheti a hazai parkettet.

"A mai napot kevésbé jellemezheti a volatilitás, inkább egy nyugodtabb, mérsékeltebb emelkedést várok és ezúttal a kispapírok reneszánsza jöhet el" - kezdte napi várakozását Varjú Péter, aki szerint a nagyok közül a MOL esetében kivárás jellemezheti a befektetőket, míg az OTP amennyiben lefelé veszi az irányt, akkor azt vételekre érdemes kihasználni. A gyógyszergyártók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés