Előfizetői tartalom

Több mint 15 éve nem történt ilyen a BÉT-en

Portfolio
Ritkán látott alacsony forgalom mellett 0,5%-kal zárt alacsonyabban a BUX. Az irányadó benchmark a nap első pár órájában elérte záró szintjét, ezután néhány pontos sávban mozgott. A vezető részvények mindegyike csökkenéssel fejezete be a hét utolsó napját, a nap vesztese a MOL volt. A forgalom legutóbb 1996-os év kereskedési napjain volt ennél alacsonyabb, ma mindössze 848 millió forint értékben cseréltek gazdát a részvények.

Európa szerte zárva voltak a tőzsdék, a hazai piac mellett csak a prágai és a moszkvai tőzsdék voltak ma nyitva. Előbbi kis mértékben csökkent, míg utóbbi emelkedni tudott, de elmozdulás mértéke mindkét börzén fél százalékon belüli volt. A magyar tőzsdén legközelebb kedden lesz kereskedés, de az amerikai piacok hétfőn már nyitva lesznek. A hétvégén minden szem a görög...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés