Előfizetői tartalom

Óvatosan közelít a 2,300 Ft-os támaszhoz az OTP

Portfolio
Az európai emelkedéssel összhangban a Budapesti Értéktőzsde is szerény gyarapodást mutat a mai nap folyamán, a meghatározó részvények a tegnapi leértékelődést próbálják több-kevesebb sikerrel korrigálni. A hazai benchmark szerdai záróértéke felett 30 ponttal kezdte a mai reggelt, majd a délelőtt során előbb elbizonytalanodásnak, később óvatosan felfelé kúszó mozgásnak lehettünk tanúi. Ennek megfelelően a kereskedés első két és fél órája után a roppant szűk, 60 pontos sávban, pozitív és negatív tartományban egyaránt mozgó BUX 0.4%-os erősödéssel 7,769 ponton áll. A forgalom alacsonynak mondható, az eddig született kötések összértéke nem éri el az 1.9 milliárd Ft-ot.

Az OTP kivételével valamennyi blue chip emelkedést mutat a parketten. A legnagyobb, közel 600 millió Ft-os forgalmat a MOL papírjai generálták, az olajszektor reprezentánsa 0.8%-os gyarapodás mellett 5,265 Ft-on áll.Alig 300 millió Ft összértékben forogtak eddig a parketten a Matáv részvényei. A vezető telekompapírhoz jelenleg 0.7%-os pluszban 817 Ft-on lehet hozzájutni. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés