Prémium

Bent is, kint is – Létezik arany középút a lakásvásárlásban? (x)

A lakáspiac egyik egyértelmű trendjeként ma nagyon sokan menekülnek a belvárosból az agglomerációba, ahol a pénzükért nagyobb lakások, kertek, ingyenes parkolók, emberibb környezet várja őket. Cserébe állhatnak napi 2x1-1,5 órát a dugóban, vagy utazhatnak ugyanennyit tömegközlekedéssel a munkahelyükre és vissza. Ha este valamilyen kulturális programra vágynak, az egészet még aznap megismételhetik. Az arany középutat mindenki keresi, és sokan meg is találják, mégpedig a peremkerületekben.

Azon belül is a pesti oldalon, mert a budai kerületek a városhatártól a Dunáig érnek, és drágák. Szó sincs persze arról, hogy Pest keleti szélén minden városrész egyformán jó lenne, és egyesíteni tudná a city center és az agglomeráció előnyeit. Inkább az a helyzet, hogy találhat ilyet, aki keres. Az ingatlanpiac igazi „titkos tippjei” ezek a negyedek, és várhatóan néhány éven belül követik a mára felkapott Angyalföld mintáját.

Kiváló példa erre a 15. kerület, azon belül is Rákospalota. A csendes, kisvárosias hangulat és településszerkezet csak akkor meglepő, ha tudjuk, hogy a gyakran járó, kulturált vonatokkal 20 perc a Nyugati pályaudvar és közel a metró újpesti állomása is. Ehhez képest a zöld, fákkal szegélyezett utak, a városháza patinás épülete, a parkok, játszóterek, iskolák, a patak közelsége ideális környezetet teremt a pihenésre és a gyerekneveléséhez.

Pontosan itt, ebben a szinte idilli környezetben épül a 60 lakásos Hubay Garden Lakópark. A kifejezetten átlagemberekhez igazított, mégis prémium elemekkel gazdagított lakások 37-78 négyzetméteresek, és 1-4 szobát kínálnak a beköltözőknek. A teremgarázsban minden lakáshoz kapható parkolóhely és tároló, ahogy tartozik hozzájuk erkély vagy terasz is, sőt! A legfelső emeleti lakások penthouse típusúak, hatalmas, mediterrán teraszokkal épülnek, míg a földszintiek kertkapcsolatosak. Az új otthonok további jellemzője, hogy mindegyik a belső kertre néz, senkinek nem kell tűzfalat néznie az ablakából. Ez a kert teljesen zárt kialakítású díszkert lesz., Mindezek és a mérsékelt árak miatt – amelyből a Lakáskiállítás ideje alatt a helyszínen további kedvezmények is kaphatók – a lakások egy része már elkelt, miközben az építkezés még javában zajlik. A vásárlók külön szerencséje, hogy a projekt még időben kapott jogerős építési engedélyt, így a vásárlók végig 5%-os, kedvezményes áfával számolhatnak, ami az újonnan indult fejlesztésekre már nem jellemző.

Ha tehát az agglomeráció csendjére, nyugalmára és zöldjére vágyik, de nem szeretne minden nap órákig ingázni, akkor nagyon érdemes megfontolni a Hubay Garden adta lehetőséget. Ráadásul ennél a projektnél a fejlesztő, a kivitelező és az értékesítő ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, tehát nem kell számítani minőségi gondokra. A Hubay Garden egyes lakásaira igényelhető a CSOK és más támogatások, de az építtető segít a lakáshitel-ügyintézésben is, ahogy a szerződéskötés ügyvédi költségét is átvállalja.

(x)

donaldtrump
ott_one_2019_1500x844
horvátország
seychelle szigetek strandoló lány
szakács étterem restaurant
cimlap_rossz
budapest lánchíd_getty
20191130_141657
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
GettyImages-486693467