Prémium

Bent is, kint is – Létezik arany középút a lakásvásárlásban? (x)

PR cikk
A lakáspiac egyik egyértelmű trendjeként ma nagyon sokan menekülnek a belvárosból az agglomerációba, ahol a pénzükért nagyobb lakások, kertek, ingyenes parkolók, emberibb környezet várja őket. Cserébe állhatnak napi 2x1-1,5 órát a dugóban, vagy utazhatnak ugyanennyit tömegközlekedéssel a munkahelyükre és vissza. Ha este valamilyen kulturális programra vágynak, az egészet még aznap megismételhetik. Az arany középutat mindenki keresi, és sokan meg is találják, mégpedig a peremkerületekben.

Azon belül is a pesti oldalon, mert a budai kerületek a városhatártól a Dunáig érnek, és drágák. Szó sincs persze arról, hogy Pest keleti szélén minden városrész egyformán jó lenne, és egyesíteni tudná a city center és az agglomeráció előnyeit. Inkább az a helyzet, hogy találhat ilyet, aki keres. Az ingatlanpiac igazi „titkos tippjei” ezek a negyedek, és várhatóan néhány éven belül követik a mára felkapott Angyalföld mintáját.

Kiváló példa erre a 15. kerület, azon belül is Rákospalota. A csendes, kisvárosias hangulat és településszerkezet csak akkor meglepő, ha tudjuk, hogy a gyakran járó, kulturált vonatokkal 20 perc a Nyugati pályaudvar és közel a metró újpesti állomása is. Ehhez képest a zöld, fákkal szegélyezett utak, a városháza patinás épülete, a parkok, játszóterek, iskolák, a patak közelsége ideális környezetet teremt a pihenésre és a gyerekneveléséhez.

Pontosan itt, ebben a szinte idilli környezetben épül a 60 lakásos Hubay Garden Lakópark. A kifejezetten átlagemberekhez igazított, mégis prémium elemekkel gazdagított lakások 37-78 négyzetméteresek, és 1-4 szobát kínálnak a beköltözőknek. A teremgarázsban minden lakáshoz kapható parkolóhely és tároló, ahogy tartozik hozzájuk erkély vagy terasz is, sőt! A legfelső emeleti lakások penthouse típusúak, hatalmas, mediterrán teraszokkal épülnek, míg a földszintiek kertkapcsolatosak. Az új otthonok további jellemzője, hogy mindegyik a belső kertre néz, senkinek nem kell tűzfalat néznie az ablakából. Ez a kert teljesen zárt kialakítású díszkert lesz., Mindezek és a mérsékelt árak miatt – amelyből a Lakáskiállítás ideje alatt a helyszínen további kedvezmények is kaphatók – a lakások egy része már elkelt, miközben az építkezés még javában zajlik. A vásárlók külön szerencséje, hogy a projekt még időben kapott jogerős építési engedélyt, így a vásárlók végig 5%-os, kedvezményes áfával számolhatnak, ami az újonnan indult fejlesztésekre már nem jellemző.

Ha tehát az agglomeráció csendjére, nyugalmára és zöldjére vágyik, de nem szeretne minden nap órákig ingázni, akkor nagyon érdemes megfontolni a Hubay Garden adta lehetőséget. Ráadásul ennél a projektnél a fejlesztő, a kivitelező és az értékesítő ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, tehát nem kell számítani minőségi gondokra. A Hubay Garden egyes lakásaira igényelhető a CSOK és más támogatások, de az építtető segít a lakáshitel-ügyintézésben is, ahogy a szerződéskötés ügyvédi költségét is átvállalja.

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek