Prémium

Bent is, kint is – Létezik arany középút a lakásvásárlásban? (x)

A lakáspiac egyik egyértelmű trendjeként ma nagyon sokan menekülnek a belvárosból az agglomerációba, ahol a pénzükért nagyobb lakások, kertek, ingyenes parkolók, emberibb környezet várja őket. Cserébe állhatnak napi 2x1-1,5 órát a dugóban, vagy utazhatnak ugyanennyit tömegközlekedéssel a munkahelyükre és vissza. Ha este valamilyen kulturális programra vágynak, az egészet még aznap megismételhetik. Az arany középutat mindenki keresi, és sokan meg is találják, mégpedig a peremkerületekben.

Azon belül is a pesti oldalon, mert a budai kerületek a városhatártól a Dunáig érnek, és drágák. Szó sincs persze arról, hogy Pest keleti szélén minden városrész egyformán jó lenne, és egyesíteni tudná a city center és az agglomeráció előnyeit. Inkább az a helyzet, hogy találhat ilyet, aki keres. Az ingatlanpiac igazi „titkos tippjei” ezek a negyedek, és várhatóan néhány éven belül követik a mára felkapott Angyalföld mintáját.

Kiváló példa erre a 15. kerület, azon belül is Rákospalota. A csendes, kisvárosias hangulat és településszerkezet csak akkor meglepő, ha tudjuk, hogy a gyakran járó, kulturált vonatokkal 20 perc a Nyugati pályaudvar és közel a metró újpesti állomása is. Ehhez képest a zöld, fákkal szegélyezett utak, a városháza patinás épülete, a parkok, játszóterek, iskolák, a patak közelsége ideális környezetet teremt a pihenésre és a gyerekneveléséhez.

Pontosan itt, ebben a szinte idilli környezetben épül a 60 lakásos Hubay Garden Lakópark. A kifejezetten átlagemberekhez igazított, mégis prémium elemekkel gazdagított lakások 37-78 négyzetméteresek, és 1-4 szobát kínálnak a beköltözőknek. A teremgarázsban minden lakáshoz kapható parkolóhely és tároló, ahogy tartozik hozzájuk erkély vagy terasz is, sőt! A legfelső emeleti lakások penthouse típusúak, hatalmas, mediterrán teraszokkal épülnek, míg a földszintiek kertkapcsolatosak. Az új otthonok további jellemzője, hogy mindegyik a belső kertre néz, senkinek nem kell tűzfalat néznie az ablakából. Ez a kert teljesen zárt kialakítású díszkert lesz., Mindezek és a mérsékelt árak miatt – amelyből a Lakáskiállítás ideje alatt a helyszínen további kedvezmények is kaphatók – a lakások egy része már elkelt, miközben az építkezés még javában zajlik. A vásárlók külön szerencséje, hogy a projekt még időben kapott jogerős építési engedélyt, így a vásárlók végig 5%-os, kedvezményes áfával számolhatnak, ami az újonnan indult fejlesztésekre már nem jellemző.

Ha tehát az agglomeráció csendjére, nyugalmára és zöldjére vágyik, de nem szeretne minden nap órákig ingázni, akkor nagyon érdemes megfontolni a Hubay Garden adta lehetőséget. Ráadásul ennél a projektnél a fejlesztő, a kivitelező és az értékesítő ugyanahhoz a cégcsoporthoz tartozik, tehát nem kell számítani minőségi gondokra. A Hubay Garden egyes lakásaira igényelhető a CSOK és más támogatások, de az építtető segít a lakáshitel-ügyintézésben is, ahogy a szerződéskötés ügyvédi költségét is átvállalja.

(x)

100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Kiadta újabb hard-Brexit felkészítő anyagát Brüsszel: ez vár az emberekre és cégekre
Alteo klub
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Lakásvásár a Hungexpón