Prémium

Töretlen úton a Pannon Antennával (x)

PR cikk
A legnehezebb időkben születnek a legnagyszerűbb üzleti tervek.

A jelen társadalmi és gazdasági helyzet sokak életét befolyásolja. Számos olyan üzleti szektor van a világban amely teljesen bizonytalanná vált, azonban vannak kivételes cégek, amelyek hatékonyan képesek működni ebben az időszakban is.

pannonantenna

Azon ingatlantulajdonosok többsége akiknek a területén található telekommunikációs bázisállomás tudja, hogy a Pannon Antenna mobilhálózati bázisállomások bérbeadási jogának megvásárlásával és hosszú távú menedzselésével foglalkozik. Üzleti modellje által a jelenlegi helyzetben is képes versenyképes üzleti lehetőséget biztosítani számukra. A vállalat harmadik éve működik Magyarországon. Az anyacég, név szerint az amerikai tulajdonú A PWireless, nemrégiben beolvadt a Digital Landscape group-ba és megjelent a Londoni tőzsdén. A tőzsdén való megjelenés nem csak kiegészítő tőkeforrást jelent a cég számára de számos új befektetési lehetőséget is nyújt. Így képes a Pannon Antenna konzisztens módon a tulajdonosok rendelkezésére állni. A befektetők ezen döntése a cég eddigi sikeres teljesítményének igazolása.

A vállalat szolgáltatások széles struktúráját fejlesztette ki az évek alatt. Valamennyi iparágban tevékenykedő tulajdonos előnyhöz juthat a cég üzleti modelljének segítségével legyen akár, kis- vagy középvállalkozó, ingatlanbefektető, vendéglátó, multinacionális vállalat vagy mezőgazdasági terület tulajdonosa. A Pannon Antenna számára kulcsfontosságú a szoros együttműködés és a folyamatos konzultáció a tulajdonosokkal, így képes személyre szabottan megtalálni a megfelelő jogi, illetve pénzügyi megoldásokat. Az ügyfelek részletes tájékoztatása prioritás az üzleti folyamataik során, így a bérbeadók megalapozott döntést hozhatnak arról, hogy az ajánlat milyen előnyöket tartalmaz számukra a távközlési szolgáltató által fizetett jelenlegi bérleti díjjal szemben.

A tulajdonosok számára az együttműködés egyik legnagyobb előnye, hogy a kapott összeget szabadon felhasználhatják saját tevékenységi körükben magán vagy üzleti céljaik elérése érdekében.

Az egyes bérbeadók felhasználási, befektetési terveinek megismerése lehetővé teszi a cég számára a megfelelő fizetési ütemezés kialakítását.

Az elmúlt év mérföldkő volt a Pannon Antenna számára, ugyanis jelentős számú teljesen különböző tevékenységi körben forgó tulajdonos számára nyújtott biztos tőkeforrást.

ml_191121_015_2

Az előző évben kötött szerződéseink nagy része olyan bérbeadókkal történt, akik már kaptak tájékoztatást a tevékenységünkről, csak saját elmondásuk szerint nem szenteltek kellő figyelmet az ajánlatoknak régebben. A mostani gazdasági helyzetet figyelembe véve a mi áraink és ajánlataink is változtak, azonban ez a változás a tulajdonosok számára egy pozitív változást jelenthet, képesek vagyunk maximálisan személyre szabott ajánlatokat készíteni. Az elmúlt időszakban észrevettük, hogy a tulajdonosok nyitottabbak arra, hogy velünk együtt dolgozzanak és közösen határozzuk meg az adott körülményeknek megfelelő lehetőségeket. A legnehezebb időkben születnek a legnagyszerűbb üzleti tervek. Arra bíztatjuk a tulajdonosokat, hogy vegyék észre a lehetőséget a gazdasági viharban és fektessék be az általunk biztosított tőkét.” – nyilatkozta Ferencz Sándor ügyvezető igazgató

Amint egy bérbeadó megfelelő mennyiségű információhoz jut a folyamatokkal kapcsolatban, akkor válik számára nyilvánvalóvá, hogy mekkora értéke is van ennek a döntésnek. Amikor a tulajdonosok látják a nagyobb tőke által nyújtott biztonságot és hozamot az éves bérleti jövedelemhez képest, akkor az együttműködés nagyon hamar megszületik a Pannon Antenna és a bérbeadók között.

A Pannon Antenna készséggel áll rendelkezésére minden olyan ingatlan tulajdonosnak aki szeretne részletes tájékoztatást kapni a jelenlegi bérleti szerződésén túlmutató lehetőségekkel kapcsolatban.

(x)

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek