Prémium

Nagy potenciál rejlik a közösségi terekben (x)

PR cikk
Egyre fontosabb szerepet kapnak a közösen használható terek.

A korábbi évtizedek lakóingatlan építészete kevés hangsúlyt fektetett a fogadó- vagy közösségi terek kialakítására, mert többnyire csupán a praktikum vezérelte a tervezőket. Ma már azonban új látásmód van kialakulóban, aminek köszönhetően már nem csak otthonaink kényelmével foglalkoznak a lakóingatlan-fejlesztők, hanem a lakáson kívüli terek tervezésére és minőségére is figyelmet fordítanak.

Közösségi nappali és tetőterasz a tizedik emeleten

Tény, hogy nagy hatással van ránk az a környezet, amelyben élünk. Egy szűkebb csoport vagy lakóközösség fejlesztéséhez és összetartásához elengedhetetlenek azok a terek, amelyek kapcsolódási pontot jelentenek a mindennapokban, és amelyet agy adott közösség bármely tagja használhat. Egy közösen használható térben nem kizárólag az a jó, hogy össze lehet ülni egy-egy beszélgetésre, hanem hogy olyan programokat szerveznek oda az ott élők, amilyet szeretnének.

kép1

Egy hangulatosan és kényelmesen kialakított környezetben feltöltődni mindennap öröm, és a szórakozásra alkalmas terek között fontos szerepet játszanak a közösségi nappalik, amelyek a Metrodom lakóparkok alapvető részét képezik. A IX. kerületben lévő Metrodom City Home L-M lakópark tizedik emeletén egy igényesen kialakított közösségi nappalit találunk, ahol kicsik és felnőttek is jól érezhetik magukat. A közösségi tér ráadásul a tetőteraszra nyílik, ahonnan kilátást nyerünk az egész városra, és még grillezni is lehet itt.

kép2

Csúszdapark és szauna a lakóparkban

A játszóterek szerepe a családosok életében továbbra is nagyon fontos, hiszen itt a gyerekek is megismerkednek, miközben a szülők is beszélgethetnek egymással. Ma már van olyan lakópark, ahol nem is kell messzebb menni a társasház belső kertjénél: a családias, barátságos kialakítású Madarász38 lakópark belső kertjében nem csupán egy játszótér, hanem mini csúszdapark is rejtőzik, amelyet gumiborítás fed, így nyújtva biztonságos platformot a kisgyerekek számára.

kép3

A lakópark további extra szolgáltatásaként még fitneszterem és szauna is található az itt élők számára.

kép4

Lobbi 24 órás portaszolgálattal

A Metrodom lakóparkok elengedhetetlen pontjai a lobbik, vagyis a földszinti fogadóterek. Korábban a haza érkezők csupán egy sivár lépcsőházba léptek be, viszont a Metrodom minden egyes társasházában található társalgásra is alkalmas lobbi, amely találkozópontként is szolgál. Mindemellett 24 órás portaszolgálat garantálja a lakóparkban élők mindennapi védelmét és biztonságát.

(x)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek