Prémium

Nagy potenciál rejlik a közösségi terekben (x)

PR cikk
Egyre fontosabb szerepet kapnak a közösen használható terek.

A korábbi évtizedek lakóingatlan építészete kevés hangsúlyt fektetett a fogadó- vagy közösségi terek kialakítására, mert többnyire csupán a praktikum vezérelte a tervezőket. Ma már azonban új látásmód van kialakulóban, aminek köszönhetően már nem csak otthonaink kényelmével foglalkoznak a lakóingatlan-fejlesztők, hanem a lakáson kívüli terek tervezésére és minőségére is figyelmet fordítanak.

Közösségi nappali és tetőterasz a tizedik emeleten

Tény, hogy nagy hatással van ránk az a környezet, amelyben élünk. Egy szűkebb csoport vagy lakóközösség fejlesztéséhez és összetartásához elengedhetetlenek azok a terek, amelyek kapcsolódási pontot jelentenek a mindennapokban, és amelyet agy adott közösség bármely tagja használhat. Egy közösen használható térben nem kizárólag az a jó, hogy össze lehet ülni egy-egy beszélgetésre, hanem hogy olyan programokat szerveznek oda az ott élők, amilyet szeretnének.

kép1

Egy hangulatosan és kényelmesen kialakított környezetben feltöltődni mindennap öröm, és a szórakozásra alkalmas terek között fontos szerepet játszanak a közösségi nappalik, amelyek a Metrodom lakóparkok alapvető részét képezik. A IX. kerületben lévő Metrodom City Home L-M lakópark tizedik emeletén egy igényesen kialakított közösségi nappalit találunk, ahol kicsik és felnőttek is jól érezhetik magukat. A közösségi tér ráadásul a tetőteraszra nyílik, ahonnan kilátást nyerünk az egész városra, és még grillezni is lehet itt.

kép2

Csúszdapark és szauna a lakóparkban

A játszóterek szerepe a családosok életében továbbra is nagyon fontos, hiszen itt a gyerekek is megismerkednek, miközben a szülők is beszélgethetnek egymással. Ma már van olyan lakópark, ahol nem is kell messzebb menni a társasház belső kertjénél: a családias, barátságos kialakítású Madarász38 lakópark belső kertjében nem csupán egy játszótér, hanem mini csúszdapark is rejtőzik, amelyet gumiborítás fed, így nyújtva biztonságos platformot a kisgyerekek számára.

kép3

A lakópark további extra szolgáltatásaként még fitneszterem és szauna is található az itt élők számára.

kép4

Lobbi 24 órás portaszolgálattal

A Metrodom lakóparkok elengedhetetlen pontjai a lobbik, vagyis a földszinti fogadóterek. Korábban a haza érkezők csupán egy sivár lépcsőházba léptek be, viszont a Metrodom minden egyes társasházában található társalgásra is alkalmas lobbi, amely találkozópontként is szolgál. Mindemellett 24 órás portaszolgálat garantálja a lakóparkban élők mindennapi védelmét és biztonságát.

(x)

usa fed fed usa
Gázaváros
Giorgia Meloni
hotel szálloda
stoltenberg2
2023. november 29.
Agrárszektor Konferencia 2023
2023. december 5.
Otthonteremtés 2024-ben
2023. december 5.
Property Awards 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tanfolyam
22+1 órás komplex tanfolyam, ahol a tőzsdei kereskedés és befektetés alapjait sajátíthatod el.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
Talajszilarditas-2023-11-09-0655_p