Prémium

Nagy potenciál rejlik a közösségi terekben (x)

PR cikk
Egyre fontosabb szerepet kapnak a közösen használható terek.

A korábbi évtizedek lakóingatlan építészete kevés hangsúlyt fektetett a fogadó- vagy közösségi terek kialakítására, mert többnyire csupán a praktikum vezérelte a tervezőket. Ma már azonban új látásmód van kialakulóban, aminek köszönhetően már nem csak otthonaink kényelmével foglalkoznak a lakóingatlan-fejlesztők, hanem a lakáson kívüli terek tervezésére és minőségére is figyelmet fordítanak.

Közösségi nappali és tetőterasz a tizedik emeleten

Tény, hogy nagy hatással van ránk az a környezet, amelyben élünk. Egy szűkebb csoport vagy lakóközösség fejlesztéséhez és összetartásához elengedhetetlenek azok a terek, amelyek kapcsolódási pontot jelentenek a mindennapokban, és amelyet agy adott közösség bármely tagja használhat. Egy közösen használható térben nem kizárólag az a jó, hogy össze lehet ülni egy-egy beszélgetésre, hanem hogy olyan programokat szerveznek oda az ott élők, amilyet szeretnének.

kép1

Egy hangulatosan és kényelmesen kialakított környezetben feltöltődni mindennap öröm, és a szórakozásra alkalmas terek között fontos szerepet játszanak a közösségi nappalik, amelyek a Metrodom lakóparkok alapvető részét képezik. A IX. kerületben lévő Metrodom City Home L-M lakópark tizedik emeletén egy igényesen kialakított közösségi nappalit találunk, ahol kicsik és felnőttek is jól érezhetik magukat. A közösségi tér ráadásul a tetőteraszra nyílik, ahonnan kilátást nyerünk az egész városra, és még grillezni is lehet itt.

kép2

Csúszdapark és szauna a lakóparkban

A játszóterek szerepe a családosok életében továbbra is nagyon fontos, hiszen itt a gyerekek is megismerkednek, miközben a szülők is beszélgethetnek egymással. Ma már van olyan lakópark, ahol nem is kell messzebb menni a társasház belső kertjénél: a családias, barátságos kialakítású Madarász38 lakópark belső kertjében nem csupán egy játszótér, hanem mini csúszdapark is rejtőzik, amelyet gumiborítás fed, így nyújtva biztonságos platformot a kisgyerekek számára.

kép3

A lakópark további extra szolgáltatásaként még fitneszterem és szauna is található az itt élők számára.

kép4

Lobbi 24 órás portaszolgálattal

A Metrodom lakóparkok elengedhetetlen pontjai a lobbik, vagyis a földszinti fogadóterek. Korábban a haza érkezők csupán egy sivár lépcsőházba léptek be, viszont a Metrodom minden egyes társasházában található társalgásra is alkalmas lobbi, amely találkozópontként is szolgál. Mindemellett 24 órás portaszolgálat garantálja a lakóparkban élők mindennapi védelmét és biztonságát.

(x)

vakcina
bear
4ig
koronavirusvakcina_oltas
etel_rendeles_ebed
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-29
Lakossági hitelkockázatok & behajtás 2021 Meetup
2021-06-01
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
2021-06-08
FM & Hybrid Office 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felvigyázó /Junior felvigyázó

Felvigyázó /Junior felvigyázó
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Online előadás
Trendi, vagy nem trendi? Ez itt a kérdés
company-gift-cufflinks-skanska[1]