Prémium

A HUNGEXPO kiállításai már a virtuális térben is! (x)

PR cikk
Az idén minden másképp indul. A HUNGEXPO kiállítási szezonja január helyett márciusban, a fizikai valóság helyett a virtuális térben kezdődik. Egy biztos: a HUNGEXPO évadnyitó első kiállítása most is az AGROmashEXPO lesz, ezúttal azonban a budapesti helyszín helyett az online térben találkozhatnak egymással a kiállítók és látogatók márciusban. Az év hátralévő kiállításai – a rendezvénystop feloldásától függően – pedig már hibrid formában várják a résztvevőket.
virtualis_fejlec_800

Mivel a Kormány március 1-ig meghosszabbította a COVID-19 járvány miatt elrendelt korlátozásokat, a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az idei évre  tervezett időpontban, de nem a hagyományos módon rendezi meg évnyitó kiállítását.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROmashEXPO-t március 3-6. között tekinthetik meg a látogatók virtuális formában, díjmentesen.

Virtuális kiállítás – egy forradalmi technológia

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. PC-ről, mobilról és tabletről is egyaránt kezelhető, letöltés nélkül működő felület.

Plano_19stands (1)_800

A virtuális kiállításra érkező látogató:

  • akár a saját otthonából vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, választhat kiállítót
  • a kiállító standján megnézheti a feltöltött információs anyagokat, videókat, képeket, ez alapján tájékozódhat
  • a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet és kapcsolatot építhet a kiállítóval, e-mailt küldhet a rendszeren belül
  • a chat-naptár segítségével bejelentkezhet a kiállítóhoz egy konkrét időpontra

A kiállítók az új technológia segítségével:

  • egy időben adhatnak információt, letölthető anyagokat a termékeikről, szolgáltatásaikról számtalan érdeklődőnek
  • folyamatosan nyomon követhetik a standot megtekintő látogatók számát, adatait, így bármikor személyre szabott ajánlatot adhatnak nekik
  • webinar közvetítésre is módot ad a felület
virtualis-hungexpo-stand_800

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás hosszabb „nyitva tartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.

A virtuális kiállításról készült videót itt megtekinthetik.

A Hungexpo Zrt. továbbra is bízik abban, hogy látogatók és kiállítók hamarosan személyesen is találkozhatnak a Hungexpo új és megújult pavilonjaiban! Tisztában van ugyanakkor azzal, hogy a gazdaság szereplőinek az ilyen extrém körülmények között is szükségük van a kapcsolatteremtésre- és építésre. Nekik segít a virtuális kiállítási platform, amelynek továbbfejlesztésével éppen ezért akkor sem fog leállni, amikor az élet – remélhetőleg mielőbb – visszatér a normális kerékvágásba. A cég hisz abban, hogy az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Hungexpo Zrt. ágazati kiállításai továbbra is a gazdaság motorjai lehetnek.

Bővebb információ a virtuális kiállításokról a HUNGEXPO weboldalán.

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek