Prémium

Hogyan válhatnak jövő- és válságállóvá a nagyvállalatok? (x)

PR cikk
Négy nagyvállalat mutatja be agilis átalakulásuk tapasztalatait

A COVID sok tekintetben átalakította a fogyasztói szokásokat és a vállalatok körében felerősítette a transzformáció igényét. Ma már tudjuk, hogy az agilis megközelítés nemcsak a startupok és az IT cégek kiváltsága, hanem sikeresen alkalmazható nagyvállalati környezetben is. Az agilitás hozzájárul az üzleti eredmények javulásához, növeli az ügyfél- és munkatársi elégedettséget, valamint – ahogy a COVID helyzet bebizonyította – válságállóvá is teszi a nagyvállalatokat.

Hogyan zajlott az átalakulás a legnagyobb hazai cégeknél és milyen kézzelfogható eredményeket hozott? Hogyan lehet megküzdeni az ismeretlen, eddig nem tapasztalt jelenségekkel, új piaci környezettel? Többek között a fenti kérdésekre is választ ad a hazai üzleti élet meghatározó szereplőivel zajló esemény, az Agile Enterprise Summit, június 9-én.  Az eseményen a Magyar Telekom, OTP, Lufthansa Systems és az NN Biztosító vezetői és szakértői vesznek részt.

Június 9-én, online követhető délutáni szakmai eseményen, az Agile Enterprise Summit-on különböző szempontok szerint ismerhetjük meg az agilis transzformációs tapasztalatokat. Többek között Rékasi Tibor (vezérigazgató, Magyar Telekom), Csányi Péter (vezérigazgató-helyettes, OTP), Csiszár Zoltán (cégvezető, Lufthansa Systems Hungary) és Holló Bence (elnök-vezérigazgató, NN Biztosító) osztja meg vezetői tapasztalatát. Róna Dániel (partner, McKinsey) moderálásával megtudhatjuk, hogy a nagyvállalati transzformáció akkor lehet sikeres, ha a vezetőtől indul el, aki a változások motorjává válik.

AgileEnterpriseSummit_ExecutiveActionTeam

Hallhatunk még arról is, hogy miképp látja mindezt a HR, az üzleti oldal, az operatív vezetés, vagy épp az agilis transzformációért felelős vezető, valamint megismerhetjük négy különböző szakterület agilis működését és sikeresen leszállított innovatív megoldásait.

A szakmai délutánt az átalakuló vállalatok kezdeti tapasztalatait tágabb kontextusba tevő, jövőbe mutató kerekasztal zárja. Friedl Zsuzsanna, (Chief People Officer, Magyar Telekom), Dr. Zolnay Judit (vezérigazgató, Metlife), Balogh Péter (vezérigazgató, Baconsult) és Kovach Anton (alapító vezérigazgató, Shiwaforce.com) olyan kérdésekre keresik a választ, mint hogy hogyan fognak működni a jövő nagyvállalatai, vagy milyen további lépései lehetnek az agilissá válásnak.

A szervezők várják azokat az érdeklődőket, akik kíváncsiak a nagyvállalati átalakulás tapasztalataira, agilis szakembereket, továbbá a cutting edge technológiákra és az agilis keretrendszerek alkalmazására nyitott fejlesztőket.

A rendezvény időpontja: 2021. június 9. 13:00-17:00

Az online rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://agileenterprisesummit.com/

(x)

GettyImages-10188160(1)
fiatalok oltása 12-15 évesek gyermek vakcina pfizer
izrael palesztine
Takarékbank_1
oroszország koronavírus járvány
montenegró járvány

Alapblog Pénzt? Vagy életet?

2020 az elég megrázó társadalmi kísérletek éve volt. Számomra leginkább azért, mert az egész nyugati társadalomból...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-09-07
Sustainable World 2021
2021-09-08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021-09-21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021-09-30
Energy Investment Forum 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Treasury Associate

Treasury Associate

Client Asset Analyst

Client Asset Analyst
Online előadás
Mi lesz most a nagy technológiai részvények sorsa?
Online előadás
Hasznos tippek, trükkök, használati gyorstalpaló
zöld erdő