Prémium

Légy produktív az MSI üzleti laptopjaival! (x)

PR cikk
Az MSI üzleti laptopjai hatékonyabbá teszik a munkavégzést.
MSI_Business and productivity

A tavalyi év során jelentősen megváltozott a munkavégzés alapvető menete, ez a kialakult helyzet pedig új kihívások elé állította a munkavállalókat, hiszen a mindennapok részévé vált a távoktatás és a home office fogalma. Az otthoni munkavégzés vagy tanulás során elengedhetetlen a megfelelő hardverekkel és teljesítménnyel rendelkező laptop megléte, ezért az MSI megalkotta az új üzleti és produktivitást fokozó laptopsorozatát, melyeket a felhasználók igényei alapján fejlesztettek ki. Az MSI új laptopjai egyaránt elérhetők 10. és 11. generációs Intel® Core™ i sorozatú processzorokkal, valamint igénytől és felhasználástól függően dedikált és integrált grafikus feldolgozóegységekkel is, így minden felhasználó megtalálhatja a számára ideális megoldást.

Modern 15 – Kiváló megoldás home office-hoz és tanuláshoz

MSI_Modern15_Carbon Grey_1

A Modern 15 A10M ideális megoldást jelent az otthoni munkát végző szakemberek és az egyetemi diákok számára kiváló ár/érték arány mellett. A 10. generációs Intel® Core™ i3 10110U 2-magos/4-szálas processzor és az Intel® UHD grafikus megoldás elegendő teljesítményt nyújt a hétköznapi feladatok ellátására, legyen szó akár üzleti felhasználásról, tanulásról, vagy egyszerű hétköznapi, multimédiás felhasználásról. A 8 GB DDR4, 3200 MHz-es memória gördülékeny böngészési és általános felhasználási élményt kínál, míg az 512 GB-os Gen 3 x4 NVMe SSD egyaránt elegendő tárhelyet biztosít a munkahelyi és az iskolai fájlok tárolásához. Az IPS szintű Full HD felbontású kijelző kiváló betekintési élményt nyújt bármilyen szögből nézzük a képernyőt, felette pedig egy HD (720p @30 FPS) kamera is helyet kapott, amely tiszta és éles képet biztosít az online értekezletek és tanórák során.

A prémium alumínium burkolattal rendelkező Modern 15 laptopok egyaránt elérhetők Carbon Gray és Urban Silver színekben, a mindössze 1,6 kg-os súlyának és vékony kialakításának köszönhetően pedig könnyedén magaddal viheted bárhová. Az magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt MSI Modern 15 A10M modellek 199 990 forintos kezdőárral találhatók meg a boltok polcain 2 év gyári garanciával.

További információ és vásárlás: Modern 15 A10M

Prestige 15 – Stílusos megoldás szakemberek számára

MSI_Prestige15_Urban_Silver_2

A Prestige sorozatot kifejezetten az eleganciát és visszafogott stílust kedvelő szakembereknek szánja az MSI, amely a nagy teljesítményének, a könnyű hordozhatóságának és az üzleti funkcióinak köszönhetően ideális megoldás bármilyen irodai munkához. A Prestige 15 A11SB laptopban egy Intel® Core™ i7 1185G7 CPU dolgozik, amely 4,8 GHz-es kétmagos Turbo Boost-tal és a legújabb Intel® Iris® Xe grafikus megoldással rendelkezik, emellett a vállalat egy dedikált, NVIDIA® Geforce™ MX450 GPU-t is beépített a készülékbe, amely 2 GB GDDR6 memóriával rendelkezik, hogy megfeleljen az egyszerűbb kép- és videoszerkesztési feladatok, 3D renderelés, vagy más GPU igényes alkalmazások követelményeinek, a 16 GB DDR4 memóriának köszönhetően pedig a laptop több feladat egyidejű elvégzésére is alkalmas.

A homokfúvott felületű alumíniumvázzal kialakított Prestige 15 egyik legnagyobb előnye a PCIe Gen 4 interfész támogatásában rejlik, valamint gyárilag is egy 512 GB méretű tárhellyel rendelkező PCIe Gen 4 SSD-vel lett felszerelve, így a szakemberek egyszerűen kihasználhatják a nagyobb sávszélesség előnyeit. Továbbá, a laptop még akár plusz egy NVMe SSD beépítését is támogatja az extra Gen 3 x4 M.2 foglalat által. Mindemellett a Prestige 15 Thunderbolt 4 portokkal rendelkezik, valamint támogatja a Windows Hello bejelentkezést a beépített IR kamerának és a touchpadon elhelyezett ujjlenyomatolvasónak köszönhetően.

A laptop mindössze 1,69 kg-os súllyal és vékony kialakítással rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted bárhová. A magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt Prestige 15 A11SB ajánlott fogyasztói ára 459 999 Ft, amely mellé a gyártó 3 év garanciális támogatást vállal.

Elérhetőség: 2021. augusztusban

MSI Summit E13 Flip Evo – Az üzleti elit igényei alapján tervezve

MSI_SUMMIT E13 Flip_Black

Az MSI Summit E13 Flip Evo az MSI egyik első Intel Evo hitelesítéssel rendelkező megoldása. A hitelesítést csak azok a készülékek kapják meg, amelyek megfelelnek az Intel Evo Platform szigorú követelményeinek a teljesítmény, üzemidő, sebesség és használhatóság tekintetében. A Summit E13 Flip egy Intel® Core™ i7 1185G7 processzorral és egy Intel® Iris® Xe grafikus megoldással felszerelt üzleti laptop, amely egy 360 fokban is kihajtható érintőképernyővel rendelkezik, továbbá teljes mértékben kompatibilis a legújabb MSI PEN digitális tollal.

A Summit E13 Flip minimalista és a modern dizájnja kifejezetten az üzleti elit számára készült. Az E13 Flip fokozott biztonsággal rendelkezik, így nagyobb védelmet nyújt a személyes- és az üzleti adatok számára. Támogatja az Intel® Trusted Platform Module 2.0-t, amely hardveres szintű titkosítást kínál a jelszavak és a személyes adatok tárolásához, emellett ujjlenyomatolvasóval és IR kamerával is rendelkezik, így biztosítva a Windows Hello bejelentkezést. A multi-touch érintőképernyő segíti az intuitív munkavégzési folyamatokat, a 360 fokban kihajtható kijelző és az MSI PEN párosítása pedig kimagasló prezentációs képeségeket nyújt. A 70 Whr teljesítményű akkumulátor akár 20 órás üzemidőt biztosít, a beépített Thunderbolt™ 4 portoknak és PCIe Gen 4 támogatásnak köszönhetően pedig szupergyors adatátvitelt kínál. Az integrált, 16 GB DDR4 memória és az 512 GB-os NVMe 1.4-es M.2 SSD pedig lehetővé teszi a gördülékeny munkavégzést.

Mindezek mellett a Summit E13 Flip rendkívül kompakt kialakítással és mindössze 1,3 kg-os súllyal rendelkezik, így a szakemberek bárhová magukkal vihetik. A magyar kiosztású és fehér háttérvilágítású billentyűzettel felszerelt Summit E13 Flip Evo ajánlott fogyasztói ára 659 900 Ft, illetve 3 éves gyártói garanciával vásárolható meg.

További információ és vásárlás: Summit E13 Flip Evo

(x)

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

RSM Blog

Munkaszüneti napok 2025 - így tervezzen!

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2025-ben esedékes ünnepnapok, pihenőnapok és plusz munkanapok végleges listája. A rendelet azt is meghatározza, hogy mikor lesznek hosszú hétvégék 2025-ben, va

Holdblog

Ki vesz aranyat? (vendég: Zsiday Viktor)

HOLD After Hours. Zsiday Viktorral megbeszéljük, hogy kinek a nagymamája a modernebb. És hogy a zene lehet-e megoldás a klímaváltozásra. Meg miegymás. Jó szórakozást! 00:45   ...

Kiszámoló

Feltámadt a kínai gazdaság?

Tavaly már mindenki temette Kínát és az új Japánnak hívták. Japán a második világháború után hatalmas növekedést produkált, de 1990 óta egyhelyben toporog, teljesen megrekedt a fejlődés

Holdblog

Felezés és duplázás

A következő órákban a manipulálhatatlan programkód negyedszerre is végrehajtja a Bitcoin négyévente esedékes felezését. Az újonnan kibocsátott bitcoinok mennyisége blokkonként 6,25-ről 3,1

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újra éledezik az infláció - Mibe érdemes most befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01