A Continental kitüntette a 2021-es év legjobb beszállítóit (x)
Prémium

A Continental kitüntette a 2021-es év legjobb beszállítóit (x)

PR cikk
Az év beszállítója díj
  • 80 nemzetközi résztvevő jelentkezett be a virtuális díjátadón júliusban
  • 11 beszállítót választottak ki az átfogó teljesítményértékelés alapján
  • A kiváló minőségű teljesítményt a Minőség díjjal jutalmazták

Budapest, 2022. augusztus 29. – Továbbra is az együttműködés és az ügyfélközpontúság a Continental legfőbb vezérelvei egy újabb kihívásokkal ás átalakulásokkal teli évben. A 2021-es év legjobb beszállítóit „Az év beszállítója” díjjal elismerő Continental Automotive 2022. július 15-én egy virtuális díjátadó ünnepségen köszönte meg stratégiai sorozatgyártás-partnerei példamutató teljesítményét. „Intenzív és szinergikus kapcsolatot ápolunk beszállítóinkkal, és minden eddiginél szorosabban dolgozunk velük együtt ezekben a jelenleg rendkívül nehéz időkben. Továbbra is számítunk az együttműködéseinkre annak érdekében, hogy a technológiai átalakulás megfelelő irányba haladjon, nagy hangsúlyt fektetve a digitalizációra és a dekarbonizációra” – mondta Nikolai Setzer, a Continental vezérigazgatója és az Automotive igazgatótanácsának elnöke.

Tavaly a mintegy 7000 beszállítóból álló globális hálózat 170 ezer különböző alkatrészegységet szállított a Continental Automotive 80 gyártási helyszínére, összesen mintegy 165 milliárd egyedi elem feldolgozásával.

Fontos és hálás feladat volt az 1300 stratégiai beszállítónk közül kiválasztani a 2021-es „Év beszállítója” díjának nyerteseit. Szeretnék gratulálni mind a 12 nyertesnek, akik különböző szempontok alapján kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, az elköteleződéstől és a minőségtől az ellátási és beszerzési feltételekig. Beszállítóink közül külön meg szeretném említeni a FRIULPRESS – SAMP S.p.A.-t, mivel a mechanika területén elnyert díj mellett a „Minőség” kategória győztesének is megválasztották” – mondta Peter Hopp, a Continental autóipari beszerzésének igazgatója.

A Continental az „Év beszállítója” díjat az elektronika, elektromechanika, mechanika, az autonóm mobilitás és biztonság, valamint a járműhálózat és információ üzletágspecifikus-megoldásai, illetve a gyártóberendezések és mérnöki szolgáltatások területén legjobbnak bizonyult beszállítóknak adja át. A kiemelkedő minőségért járó elismerést a „Minőség” speciális kategória keretében ítélik oda.

csm_continental_pp_supplier_quality_award_1b103c13f4

A 12 legkiválóbb beszállító:

  • Minőség

FRIULPRESS – SAMP S.p.A.

  • Elektronika

NIHON DEMPA KOGYO CO., LTD. (frekvenciaeszközök)

TAIYO YUDEN CO., LTD. (MLCC kondenzátorok, tantál kondenzátorok)

  • Elektromechanika

IRISO (autóipari csatlakozók)

Huizhou BYD Electronics Co., Ltd. (konnektivitás)

  • Mechanika

FRIULPRESS – SAMP S.p.A. (öntött alkatrészek)

EJOT SE & Co. KG (acélszerelvények)

  • Az autonóm mobilitás és biztonság üzletág-specifikus megoldásai

Ningbo Sunny Automotive Optech Co., Ltd. (optikai eszközök)

  • A járműhálózat és információ üzletág-specifikus megoldásai

CORNING AUTOMOTIVE GLASS SOLUTIONS LLC (LC kijelzők)

Viaoptic GmbH (dekoratív műanyagok)

  • Gyártóberendezések

Baumann GmbH (backend összeszerelés)

  • Mérnöki szolgáltatások

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE SA (mérnöki szolgáltatások)

A Continental AG-ról

A Continental úttörő technológiákat és szolgáltatásokat fejleszt a fenntartható és hálózatba kapcsolt személy és áruszállítás számára. Az 1871-ben alapított technológiai vállalat biztonságos, hatékony, intelligens és elérhető megoldásokat kínál a járművek, gépek, a közlekedés és a szállítmányozás számára. A Continental együttes forgalma 2021-ben elérte a 33,8 milliárd eurót, jelenleg a cégcsoport több mint 190 000 alkalmazottat foglalkoztat 58 országban. Vállalatunk 2021. október 8-án ünnepelte a 150 éves évfordulóját.

A Continental Magyarországon
A Continental technológiai vállalat a jövőbeli autóipari trendekhez igazodó mesterséges intelligencia fejlesztő központtal, egy járműdinamikai fejlesztőközponttal és tesztpályával, hat gyárral, illetve egy regionális gumiabroncs kereskedelmi központtal van jelen Magyarországon. Hazánkban a vállalat mintegy 8000 munkatársat foglalkoztat.

A Continental folyamatosan és nagy mértékben járul hozzá a közlekedés biztonságának javításához és a globális klímavédelemhez. Mindezt teszi fékrendszerek, hajtómű- és futómű-komponensek és infotainment megoldások biztosításával, valamint a járműelektronika, műszaki elasztomer-termékek fejlesztésével, ipari szállítási megoldások gyártásával és gumiabroncsok értékesítésével.
Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs, az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalataink tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

(x)

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek