Prémium

A sikeres férfiak titka (x)

Portfolio
A sikerre mindannyian vágyunk, de mi lehet az oda vezető út titka?

Az igazán sikeres férfiak tudják a választ. Valami, amitől ők mások lesznek. Egy kihagyhatatlanul fontos dolog, ami a mindennapjaik részévé vált:
Boss Bottled
Egy időtlen klasszikus, amely azoknak a sokoldalú férfiaknak készült, akiknek tetteit nem csak a céltudatosság, hanem a becsületesség is meghatározza. Az illatot elegáns, fás akkordok jellemzik, melyet az alapjegyek - szantálfa, vetiver és cédrusfa - tesznek felejthetetlenné, az almás fejjegyek pedig tökéletes egyensúlyt alkotnak a virágos és fűszeres szívjegyekkel. Együttesen lendületet és magabiztosságot kölcsönöznek viselőjük számára.



A sikeres férfiak titka
Egy olyan illat, amely piacra kerülése óta a férfiasság szimbólumává vált. Modern és időszerű, a férfiak napi rutinjának szerves része világszerte. Ráadásul a 20. évfordulóját ünneplő illatot most egy egyedi, limitált kiadású csomagolásban is beszerezhetik a parfüm szerelmesei.

A mai modern férfi...

2014-ben a Boss Bottled elindította első 'Man of Today' kampányát, amellyel egy világszintű dialógus vette kezdetét arról, hogy mit takar a férfiasság és a siker fogalma napjainkban. A kampány komoly nemzetközi érdeklődésre és elismerésre tett szert, feltárta a siker hihetetlenül széleskörű és változatos definícióit. 2017-ben megújították és újra indították a kampányt, melynek fókuszában új küldetés áll: arra ösztönözni a férfiakat, hogy megmutassák önmagukat tetteik és értékrendjük tükrében.

Korunk férfijának tökéletes megtestesítője, egyúttal a kampány új, nemzetközi nagykövete Chris Hemsworth színész lett. Egy férfi, akit a mások iránti tisztelet és becsület jellemez, aki következetesen ragaszkodik tetteit meghatározó értékrendjéhez.



A sikeres férfiak titka
"A Man of Today kampány legfontosabb üzenete, hogy szavak helyett a tettek beszélnek - én is magaménak érzem ezt a gondolatot és eszerint élek. Az egy dolog, hogy mások előtt kijelented, mit fogsz tenni, minden azon múlik, hogy véghez viszed-e, betartod-e a szavad. Engem a szüleim neveltek szavatartó embernek és remélem, a gyermekeim is magukban hordozzák majd ezt a szemléletet. A kampány a becsületességet és integritást értékként emeli ki, s ezen üzenet közvetítésében szívesen részt veszek."
Chris Hemsworth, Boss Bottled nagykövet
(x)
RSM Blog

Mit kockáztatunk HR nélkül?

A vállalatok jelentős részének életében meghatározó szerepe van a HR tevékenységnek, mert a jól átgondolt HR stratégia támogatja a munkatársak, megtartását, motiválását, fejlesztését,

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nem mese ez: rengeteg pénz hullik a magyarokra pillanatokon belül

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Bif_PR_aprilis_nyitokep