Prémium

A Takarék Csoport 9,16-19,51 %-os THM-mel kínál személyi kölcsönt (x)

Portfolio
Összetört az autó? Villámcsapás miatt tönkrementek a műszaki cikkek? A nyár közepén mondta fel a szolgálatot a légkondicionáló berendezés? Megannyi élethelyzet, amire nem biztos, hogy fel van készülve a család.
A Takarék Csoportnál 9,16-19,51 százalékos THM-mel - online igénylés esetén viszont 2 százalékponttal kedvezőbb, akár 7,99 százalékos kamattal meghatározott jövedelem-jóváírás esetén - elérhető személyi kölcsönnel könnyebben átvészelhetők a nehéz időszakok. Lássuk, milyen esetek vannak, amelyekben kapóra jöhet ez az anyagi segítség.

Sajnos vélhetően nem ismeretlen az a jelenség, amikor valaki a leparkolt autójához visszaérve azt látja, annak lökhárítója összetörve a földön hever, a fényszóró is darabokban, a motorháztető összenyomódott, a hűtő is megsérült. Amiből kézenfekvő a következtetés, hogy valaki nekiment a kocsinak, ráadásul úgy, hogy nem hagyott se telefonszámot, se kárbejelentő lapot. Ha pedig térfigyelő kamera sem vette fel az esetet, akkor a kártérítési igénynek is lőttek. Amennyiben e csúfság egy idősebb, mondjuk, tízéves autóval történik meg, akkor nem kizárt, hogy nincs azon casco, emiatt viszont a javíttatás meglehetősen sokba kerül. Annak, aki ennek költségét nem tudja pikk-pakk előteremteni, az autóra viszont szüksége van, lehet megoldás a takarékszövetkezetekben most kedvező kamattal elérhető személyi kölcsön. Amiből gyorsan ki tudja fizetni az autószerelőt, és máris használhatja a négykerekűjét.

Kevés rosszabb van annál, mintha valaki egy kánikulai éjszakán arra ébred, hogy ömlik róla a víz. Az ok: a légkondicionáló felmondta a szolgálatot. A nagy nehezen talált szerelő pedig még tovább hevíti a kedélyeket, közölve, a berendezés javíthatatlan, olyan régi modell, amelyhez már alkatrész sincs, a legjobb lenne újat venni. Az új készülék a beszereléssel együtt viszont olyan drága, hogy arra nincs a családnak pénze. E helyzetben is segíthet a Takarék Csoport személyi kölcsöne, mivel abból futja a légkondicionáló cseréjére.

Azt is rengetegen kénytelenek megtapasztani, milyen sokba kerül a gyermekek taníttatása, a különórákról nem is beszélve. Márpedig ki ne szeretné a lehető legtöbbet és legjobbat megadni csemetéinek? A Takarék Csoportnál igényelhető személyi kölcsönből nemcsak az iskolába járással kapcsolatos kiadásokat fedezhetjük, hanem a hangszert, vagy a sportfelszereléseket is beszerezhetjük.

Vagy abból akár egy autót is vehet az, aki számára ez elengedhetetlen munkaeszköz, s nem szeretné, ha a négykerekű hiánya miatt lecsúszna a lakóhelyén egyáltalán nem hemzsegő álláslehetőségek egyikéről.

További információk

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13