Prémium

Átfogó teszt a hazai mobilhálózatokról (x)

Portfolio
A hazai mobilszolgáltatók közül a legjobb összesített eredményt a Telekom mobilhálózata érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a független P3 Communications tanácsadó cég mérései alapján.
Az utóbbi időszak célirányos fejlesztéseinek eredményeképpen a MagyarTelekom mobilhálózata érte el a legjobb teszteredményeket a független P3 Communications* hazai mobilszolgáltatásokat vizsgáló mérései során. A P3 Communications interneten is közzétett tanúsítványa igazolja, hogy a Magyar Telekom "Best in Test“ minősítést ért el a Mobile Benchmark Hungary 09/2017 felmérésen, a maximális 1000-ből megszerzett 928 pontos eredményével. A Telekom a két évvel ezelőtt nyilvánosságra hozott 06/2015 felmérésen elért 895 pontjához képest további jelentős minőség-emelkedést és a versenytársakhoz képest még nagyobb előnyt könyvelhet el.

Átfogó teszt a hazai mobilhálózatokról
A P3 Communications átfogó, a jelenlegi mobilhálózatok széles szolgáltatási spektrumát (például a le- és feltöltési sebességet, a hívássikerességet, web böngészést vagy a beszédminőséget) felölelő mérést folytatott azzal a céllal, hogy az ügyfél szemszögéből felmérje a telekommunikációs szolgáltatók mobilhálózatainak minőségét. A szolgáltatók mobilhálózatait mind beszéd-, mind adathasználat szempontjából mérték. A Magyar Telekom a beszédcélú és az adatátviteli mobilszolgáltatások terén is az első helyen végzett az összesített eredményben. A P3 tanúsítványa tartalmazza a szeptemberben elvégzett mérések helyszíneit, valamint a három hazai mobilszolgáltató mért eredményeit is.

*A P3 nemzetközi menedzsment tanácsadó, támogató és ipari megoldásszállító cég évek óta végez benchmark méréseket világszerte számos nagy mobilszolgáltató csoport, így a DT mellett a Vodafone és az Orange számára is.

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13