Az MNV Zrt. pályázati felhívása a recski bányák hasznosítására (x)

2018. szeptember 3. 08:00    
nyomtatás
 
Az MNV Zrt. egyfordulós, nyilvános pályázata a "Recsk I - rézérc" és a "Recsk II - nemes- és színesfémérc" védnevű bányatelkek további kutatása és újrahasznosítása céljából megfelelő kompetenciával rendelkező befektető bevonása érdekében.

Az MNV Zrt. pályázati felhívása a recski bányák hasznosítására


A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (székhelye: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.; cégjegyzékszáma: 01-10 045784; a "Kiíró") egy fordulóból álló, nyilvános pályázatot hirdet (a "Pályázat") a "Recsk I - rézérc" védnevű bányatelek és a "Recsk II - nemes- és színesfémérc" védnevű bányatelek (a Recsk I bányatelek és a Recsk II bányatelek együttesen: a "Bányatelkek") további kutatása és újrahasznosítása céljából megfelelő kompetenciával rendelkező befektető bevonása érdekében, a Bányatelkek újrahasznosítása céljából létrehozott MÁTRAÉRC Bányászati Zártkörűen Működő Részvénytársaságban (székhelye: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.; cégjegyzékszáma: 01-10-049752; a "Társaság") Magyar Állam tulajdonában lévő, és a Kiíró tulajdonosi joggyakorlása alatt álló részvényeinek közvetlenül részvény-adásvétel és vételi jog útján történő értékesítésére vonatkozóan. A Pályázat eredményessége esetén a Társaságra átruházott Bányatelkekhez kapcsolódó bányászati jogok közvetett módon, a Társaság részesedésein keresztül kerülnek értékesítésre a Pályázaton nyertesként kiválasztott pályázó részére.

A jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2018. november 5.

Az ajánlat benyújtásának határideje 2018. december 3. 12 óra.

A pályázati felhívás részletes szövege elérhető a www.mnv.hu/recsk oldalon.

Az MNV Zrt. pályázati felhívása a recski bányák hasznosítására

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium