Befektetési ingatlant keres? Óriási áresés! (x)

2019. március 18. 05:29    
nyomtatás
 
Továbbra is kiemelkedő hozamokat lehet elérni az ipari-kereskedelmi ingatlanokba történő befektetéssel, különösen, ha azokat kedvező áron kínálják. Egy új, 2019. március 28-i jelentkezési határidejű pályázat kínálatából válogattunk.

1. Karnyújtásnyira a repülőtértől

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett több, mint 350.000 négyzetméternyi területű fejlesztési telket kínálnak, amelyre akár 100.000 m2-es épület is építhető. Kiváló a közlekedés, közel a 4-es gyorsforgalmi út és az M0-s autópálya csomópontja. A reptér folyamatos fejlődésének (is) köszönhetően a környék egyre értékesebb lesz logisztikai és beruházási szempontból. Az ingatlant most 30%-kal alacsonyabb áron vásárolhatja meg.

2. Kapcsolódjon egy kész bevásárlóközponthoz Szolnokon!

A Szolnok déli részén a kialakított kereskedelmi park szomszédságában kiváló adottságú fejlesztési területet kínálnak, ahová több, mint 20.000 m2-es épület is létesíthető. A potenciális vásárlóközönség már a helyszínen van, Önnek csak meg kell nyitnia vállalkozását - most 35%-kal alacsonyabb összegért juthat hozzá az 5,5 hektáros telekhez.

3. Beruházási lehetőség a hűtőgépgyár szomszédságában

A kb. 120.000 négyzetméteres fejlesztési terület a jászberényi Electrolux Lehel hűtőgépgyárral azonos úton található. A 60%-os beépíthetőségű terület számos lehetőséget rejt magában, közvetlenül a vasútvonal mellett. Most 40%-kal kedvezőbb áron lehet az Öné.

További részletes információk találhatók a DAV Holding honlapján.

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Új Portfolio hírlevél

Szerkesztett hírlevél - Segítség a
MIFID 2-ben

Feliratkozás
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium