Bitte ein Bit (x)

2001. július 16. 10:24    
nyomtatás
 
Németországban, a sör hazájában a Bitburger a legnagyobb önálló sörmárkák közé tartozik egy olyan sörpiaci környezetben, ahol nagyon kemény küzdelem folyik a pozíciók megtartásához. Egy olyan piacon, ahol 1200 sörgyár több mint 5000 különböző söre konkurál egymással. A Bitburger Prémium sör mint Németország legkedveltebb csapolt sörmárkája a legjobb minőséget ígéri fogyasztóinak.

A tradíció és a tökéletességre való törekvés tették ismertté a Bitburger nevét. Immár a hatodik generáció irányításával, a régi családi tradíciónak megfelelően főzik az első osztályú Bitburger Prémium sört, melynek lényege az egyedülálló íz és frissesség.

A márka sikeréhez nagyban hozzájárulnak a Bitburger Sörgyár innovatív kiszerelései és választékfejlesztése, mellyel a sörgyár folyamatosan megfelel a különböző piacok és célcsoportok állandóan változó egyedi követelményeire.

A hagyományos sörfőző mesterség és a legmodernebb technika teszik a Bitburgert Németország egyik legkiválóbb sörévé. Válogatott nyári árpa, a legjobb termőhelyekről származó, enyhén kesernyés komló és a kristálytiszta Eifel-vidéki forrásvíz - az 1516-ból származó sör tisztasági törvénynek megfelelően ezeket használják fel az egyedülálló Bitburger Prémium sör főzéséhez.

Nem véletlen hát, hogy a Bitburger összetéveszthetetlen ízével és közismert frissességével ma már a Föld öt kontinensének több mint 50 országában találkozhatnak a sörök kedvelői, és mondhatják kedvenc kérésüket: "Bitte ein Bit".

(x)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Befektetési tanácsadó
Rendezvényszervező
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium