Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban? (x)

2017. november 8. 14:26    
nyomtatás
 
Ma már Magyarországon sem luxus limuzint és sofőrt bérelni, sőt az utóbbi években jelentősen nőtt az igény az ilyen típusú szolgáltatások iránt, főleg vállalati körökben. A cégek nemcsak fontos partnereknek biztosítanak prémium járművekben reptéri transzfert, vagy protokolláris eseményekre bérelnek: egyre több menedzser és üzletember dönt úgy, hogy kényelmesen, egy limuzin hátsó ülésén ülve bonyolítja le üzleti tárgyalásait.


A vállalatok nagy részének ma már többre van igénye annál, mint amit a napi autóbérlés nyújt, miközben nem akarják autóvásárlással és fenntartással lekötni az erőforrásaikat. Nekik tökéletes választás az autóbérlés, amely a magyar cégek körében is egyre kedveltebb megoldás, ezen belül pedig lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésükre. Kiemelten keresett az utóbbi időben a limuzin-szolgáltatás, hiszen reprezentációs célokra különösen megéri prémiumautót bérelni.

Egyre kevésbé tekinthető luxusnak Magyarországon a prémiumjárművek, limuzinok bérlése, hiszen a személyszállításban is igény van a megbízható, minőségi szolgáltatásra. Ennek az ára pedig többszörösen is megtérülhet az elégedett üzleti partnereknek köszönhetően

- tudta meg a Portfolio a Sixt Magyarország autókölcsönző cégtől. A kölcsönzőcég partnerei között tudhat légitársaságot, nagy-, közép és multinacionális vállalatokat, utazási irodákat és rendezvényszervező cégeket.

Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban?

Az ügyfelek által különösen kedvelt BMW 5 belseje

Vállalati megrendelőik tipikusan reptéri transzferek, rendezvények, konferenciák és egyéb protokolláris események lebonyolításában, kiemelt vendégeik és üzletfeleik professzionális fogadásában és szállításában kérik a segítségüket.

Emellett egyre gyakrabban fordul elő, hogy limuzin-szolgáltatásukat olyan üzletemberek egyénileg is igénybe veszik, akik útközben szeretnék lebonyolítani tárgyalásaikat, vagy fontos megbeszélésekre, kiemelt eseményekre szeretnek exkluzív módon, elegánsan, felsőkategóriás autóból kiszállva megérkezni.


A Sixt Magyarország flottájának legnépszerűbb autói a szedánok (limuzin) közül a BMW 5 és a BMW 7, a kisbuszok közül pedig a Mercedes V osztály és a Ford Tourneo. Az autókölcsönző cég kizárólag új és keveset futott prémiumautókkal dolgozik, a limuzin-szolgáltatását szerződéses alapon, megrendelés útján lehet igénybe venni. Az autó és a sofőr mellé egyéb előnyök is járnak: az ügyfeleknek többek között dedikált kapcsolattartót biztosítanak, aki bármikor elérhető és hatékony segítséget nyújt igény esetén.

(x)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium