Prémium

Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban? (x)

Portfolio
Ma már Magyarországon sem luxus limuzint és sofőrt bérelni, sőt az utóbbi években jelentősen nőtt az igény az ilyen típusú szolgáltatások iránt, főleg vállalati körökben. A cégek nemcsak fontos partnereknek biztosítanak prémium járművekben reptéri transzfert, vagy protokolláris eseményekre bérelnek: egyre több menedzser és üzletember dönt úgy, hogy kényelmesen, egy limuzin hátsó ülésén ülve bonyolítja le üzleti tárgyalásait.
A vállalatok nagy részének ma már többre van igénye annál, mint amit a napi autóbérlés nyújt, miközben nem akarják autóvásárlással és fenntartással lekötni az erőforrásaikat. Nekik tökéletes választás az autóbérlés, amely a magyar cégek körében is egyre kedveltebb megoldás, ezen belül pedig lehetőségek széles tárháza áll rendelkezésükre. Kiemelten keresett az utóbbi időben a limuzin-szolgáltatás, hiszen reprezentációs célokra különösen megéri prémiumautót bérelni.

Egyre kevésbé tekinthető luxusnak Magyarországon a prémiumjárművek, limuzinok bérlése, hiszen a személyszállításban is igény van a megbízható, minőségi szolgáltatásra. Ennek az ára pedig többszörösen is megtérülhet az elégedett üzleti partnereknek köszönhetően

- tudta meg a Portfolio a Sixt Magyarország autókölcsönző cégtől. A kölcsönzőcég partnerei között tudhat légitársaságot, nagy-, közép és multinacionális vállalatokat, utazási irodákat és rendezvényszervező cégeket.

Új autós trend a magyar piacon: te tárgyaltál már limuzinban?
Az ügyfelek által különösen kedvelt BMW 5 belseje
Vállalati megrendelőik tipikusan reptéri transzferek, rendezvények, konferenciák és egyéb protokolláris események lebonyolításában, kiemelt vendégeik és üzletfeleik professzionális fogadásában és szállításában kérik a segítségüket.

Emellett egyre gyakrabban fordul elő, hogy limuzin-szolgáltatásukat olyan üzletemberek egyénileg is igénybe veszik, akik útközben szeretnék lebonyolítani tárgyalásaikat, vagy fontos megbeszélésekre, kiemelt eseményekre szeretnek exkluzív módon, elegánsan, felsőkategóriás autóból kiszállva megérkezni.

A Sixt Magyarország flottájának legnépszerűbb autói a szedánok (limuzin) közül a BMW 5 és a BMW 7, a kisbuszok közül pedig a Mercedes V osztály és a Ford Tourneo. Az autókölcsönző cég kizárólag új és keveset futott prémiumautókkal dolgozik, a limuzin-szolgáltatását szerződéses alapon, megrendelés útján lehet igénybe venni. Az autó és a sofőr mellé egyéb előnyök is járnak: az ügyfeleknek többek között dedikált kapcsolattartót biztosítanak, aki bármikor elérhető és hatékony segítséget nyújt igény esetén.

(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek