Prémium

EFOP-os területen is a vállalkozók mellett az MFB (x)

Portfolio
Kedvező feltételekkel biztosított, uniós forrású hitellel támogatja a humán erőforrás és a társadalmi környezet fejlődését a Magyar Fejlesztési Bank.
Az EFOP (Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program) elsődleges célja, hogy a humán tőke és a társadalmi környezet javításával járuljon hozzá a társadalmi felzárkózási és népesedési kihívások kezeléséhez.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a program kiveszi a részét a szegénység elleni küzdelemből, hangsúlyt helyez a társadalmi kohézióra, az egészségügyi beruházásokra, a köznevelés minőségének fejlesztésére, valamint a felsőfokú végzettséggel rendelkezők számának növelésére és a kutatás-fejlesztésre.

A Magyar Fejlesztési Bank ezen a területen is a vállalkozók mellett áll, európai uniós forrású hitelüket az egészségüggyel, közneveléssel, gyermekvédelemmel foglalkozó vállalkozások versenyképességének fokozására hozták létre.

A hitel igénylői pozitív elbírálás esetén a forrást több területen is felhasználhatják.

Többek között olyan eszközbeszerzésre, amely közvetlenül kapcsolódik egészségügyi, foglalkozási rehabilitációs vagy szociális szolgáltatás nyújtásához, rehabilitációs célú eszközök gyártásához, forgalmazásához, illetve bérbe adásához.

Fejleszthetik belőle humán erőforrásaikat is olyan képzésekkel, amelyek növelik a szolgáltatás hozzáadott értékét, de ide sorolhatjuk a tréning, workshop, tanácsadás vagy éppen a coaching szolgáltatásokat is.

A hitel összege fordítható még konferencián és szakmai kiállításon való részvételre, akár kiállítóként, akár résztvevőként.

Fontos kiemelni, hogy a forrás felhasználható olyan munkaállomások kialakításához is, amelyek segítik a megváltozott munkaképességű emberek tevékenységét, munkába állását.

A hitellel megcélzott mikro-, kis-, és közepes vállalkozások számára az MFB könnyített feltételeket biztosít: 0%-os éves ügyleti kamat, nulla forintos kezelési költség és előtörlesztési jutalék.

A hitelről és annak konstrukciójáról a www.mfb.hu -n, illetve a 642 MFB Pont bármelyikén bővebb információhoz juthatnak az érdeklődők.


EFOP-os területen is a vállalkozók mellett az MFB






(x)
Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Bankmonitor

Mi garantálja az LTP hozamait?

Újra elérhetőek olyan LTP szerződések, melyek a megtakarítás lejáratakor akár egyösszegű 15-30 százalék kamatbónuszt fizetnek a befizetett összeg után. Ez már ahhoz hasonló évesített ho

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13