Prémium

Egyedi luxuslakások a Belvárosban - Megújult a Garibaldi utca 4. műemlék jellegű épület (x)

Portfolio
Eredeti szépségében pompázik a Garibaldi utca 4. műemlék jellegű

' title='
épülete, melyet a teljes felújítást követően luxus apartmanokat tartalmazó lakóépületként adott át a fejlesztő Biggeorge’s-NV Zrt. A fejlesztés során egy különleges, egyedi épület nyerte vissza korábbi lakófunkcióját a mai kor műszaki, design és funkcionális követelményeinek megfelelően. "A kitűnő elhelyezkedés és a különleges adottságokkal bíró minőségi ingatlanok iránt mindig van megfelelő kereslet. E meggyőződésünk alapján valósítottuk meg ezt a - budapesti ingatlanpiacon egyedi értékkel bíró - fejlesztésünket." - emelte ki dr.Hajnal István a Biggeorge’s-NV Zrt. vezérigazgatója.

A Parlament és a Duna közvetlen közelében elhelyezkedő épület Hubert József 1904-es tervei alapján bankszékháznak - Kisbirtokosok Országos Földhitelintézete -készült, eklektikus stílusban.



' title='
A 100 éves épület az átépítést követően - e stílusjegyeket megtartva - teljesen megújult. A méltóságteljes, gazdagon díszített vasrácsos utcai bejáraton keresztül jutunk be a patinás kétszintes lobbytérbe, amely kereskedelmi területként működik majd 610 négyzetméteren, két üzlethelyiséggel. A bejárati térhez kapcsolódik a háromkarú, konzolos, mészkő főlépcső, korabeli kovácsoltvas korláttal és panorámalifttel. A

' title='
lakások részletes belsőépítészeti tervdokumentáció alapján magas színvonalú anyagok és berendezések felhasználásával kerültek kialakításra, a lakások színvonalát berendezett fürdőszobák, gépekkel felszerelt konyhák, beépített gardróbszekrények és különleges világítástestek növelik.

Az egyedülálló minőségben felújított épületben összesen harminchét darab, 60-130 m2 közötti lakás került kialakításra, mely lakásokat az eladás mellett hosszú távú

' title='
bérletre is kínálja a beruházó. A lakások többsége utcára vagy udvarra nyíló terasszal, az 5-6 emeleti kétszintes lakások pedig egyedülálló, panorámás tetőteraszokkal rendelkeznek. A teljes körűen felújított szinteken elhelyezkedő nagypolgári lakások egyediségét a hatalmas ablakok és belmagasság adják, míg az épületre ráépített szintek modern, újépítésű lakásokat tartalmaznak. A lakások mindegyikéhez a pinceszinten 2-5 m2 közötti tároló tartozik, a leendő tulajdonosok kényelmét 24 órás portaszolgálat, a lakásokba beépített riasztó és tűzjelző rendszer, illetve korszerű mennyezethűtés-fűtés szolgálja majd.

A Garibaldi-ház pozitív példája annak, hogyan lehet a város ’szövetébe’ visszailleszteni épített örökségünket úgy, hogy az mind funkciójában, mind tartalmában megújulva újabb értéket jelentsen a közösség számára."-hangsúlyozta Cselovszki Zoltán Belváros-Lipótváros főépítésze.
(x)
Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek