FONTOS Gulyás Gergely: a kormány bepereli a Spar-t, azt is megtudtuk, miért
Prémium

Egyedi luxuslakások a Belvárosban - Megújult a Garibaldi utca 4. műemlék jellegű épület (x)

Portfolio
Eredeti szépségében pompázik a Garibaldi utca 4. műemlék jellegű

' title='
épülete, melyet a teljes felújítást követően luxus apartmanokat tartalmazó lakóépületként adott át a fejlesztő Biggeorge’s-NV Zrt. A fejlesztés során egy különleges, egyedi épület nyerte vissza korábbi lakófunkcióját a mai kor műszaki, design és funkcionális követelményeinek megfelelően. "A kitűnő elhelyezkedés és a különleges adottságokkal bíró minőségi ingatlanok iránt mindig van megfelelő kereslet. E meggyőződésünk alapján valósítottuk meg ezt a - budapesti ingatlanpiacon egyedi értékkel bíró - fejlesztésünket." - emelte ki dr.Hajnal István a Biggeorge’s-NV Zrt. vezérigazgatója.

A Parlament és a Duna közvetlen közelében elhelyezkedő épület Hubert József 1904-es tervei alapján bankszékháznak - Kisbirtokosok Országos Földhitelintézete -készült, eklektikus stílusban.



' title='
A 100 éves épület az átépítést követően - e stílusjegyeket megtartva - teljesen megújult. A méltóságteljes, gazdagon díszített vasrácsos utcai bejáraton keresztül jutunk be a patinás kétszintes lobbytérbe, amely kereskedelmi területként működik majd 610 négyzetméteren, két üzlethelyiséggel. A bejárati térhez kapcsolódik a háromkarú, konzolos, mészkő főlépcső, korabeli kovácsoltvas korláttal és panorámalifttel. A

' title='
lakások részletes belsőépítészeti tervdokumentáció alapján magas színvonalú anyagok és berendezések felhasználásával kerültek kialakításra, a lakások színvonalát berendezett fürdőszobák, gépekkel felszerelt konyhák, beépített gardróbszekrények és különleges világítástestek növelik.

Az egyedülálló minőségben felújított épületben összesen harminchét darab, 60-130 m2 közötti lakás került kialakításra, mely lakásokat az eladás mellett hosszú távú

' title='
bérletre is kínálja a beruházó. A lakások többsége utcára vagy udvarra nyíló terasszal, az 5-6 emeleti kétszintes lakások pedig egyedülálló, panorámás tetőteraszokkal rendelkeznek. A teljes körűen felújított szinteken elhelyezkedő nagypolgári lakások egyediségét a hatalmas ablakok és belmagasság adják, míg az épületre ráépített szintek modern, újépítésű lakásokat tartalmaznak. A lakások mindegyikéhez a pinceszinten 2-5 m2 közötti tároló tartozik, a leendő tulajdonosok kényelmét 24 órás portaszolgálat, a lakásokba beépített riasztó és tűzjelző rendszer, illetve korszerű mennyezethűtés-fűtés szolgálja majd.

A Garibaldi-ház pozitív példája annak, hogyan lehet a város ’szövetébe’ visszailleszteni épített örökségünket úgy, hogy az mind funkciójában, mind tartalmában megújulva újabb értéket jelentsen a közösség számára."-hangsúlyozta Cselovszki Zoltán Belváros-Lipótváros főépítésze.
(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

MNB Intézet

A kerékpározás árnyoldala

Ha valaki lopásra adja a fejét, akkor közgazdaságilag racionális döntés biciklikre specializálódni. A kerékpárok használata, terjesztése kevéssé szabályozott, illetve az iparág sem mozdul

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul péntektől a benzin ára
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13