Prémium

Értékálló luxus több szólamban (x)

Portfolio
Grandiózus ám decens, diszkréten elegáns luxus nyugodt, békés környezetben - kulcsszavakban talán így foglalható össze legjobban mindaz, amit a Balaton-felvidék varázslatos környezetében, Alsóörs nyugati, Csopak felé eső részén a Balatonba nyúló csodaszép mini-félsziget partján épülő apartman-komplexum, a Pelso Bay kínál.
2019 harmadik félévére kerül átadásra az a hat lakóépületből és kiszolgáló egységekből álló fejlesztés, mely egyedi építészeti megoldásokkal, nagy üvegfelületekkel, teraszokkal és tetőteraszokkal színesített penthouse jellegű ingatlanokat foglal magában. A 37-260 négyzetméter közötti alapterületű luxus apartmanok a megrendelők egyéni igényeit is figyelembe véve kerülnek kialakításra a magyar ingatlanpiacon eddig páratlannak mondható Pelso Bay projekt jóvoltából.

A rendkívül igényes, és minden komforttal felszerelt ingatlanok már önmagukban is a legmagasabb minőséget képviselik, ám a Pelso Bay varázsa nem csupán ebben, hanem a leendő üdülő illetve lakástulajdonosok számára kialakított páratlan környezetben és az igénybe vehető szolgáltatásokban rejlik. Mit is jelent ez a valóságban? A Balaton-felvidék egyik legszebb örökpanorámáját, széles rálátással az ezerarcú tóra és a romantikus Tihany-félszigetre. Szépen kialakított, a Riviéra hangulatát idéző száz méter hosszú privát strandot és kétszintes luxus yacht clubot. A Balatonra nyíló étterem-kávézót és egész évben nyitva tartó privát wellness komplexumot. Zárt, belső élménytavat és borospincét, bérelhető bortrezorral. Mindezt karnyújtásnyira az északi part pezsgő, aktív központjától, a Káli-medence csodás kirándulóhelyeitől és a Balaton-felvidék legjobb borászataitól, mégis zárt, csendes, nyugalmas környezetben. A beruházással szomszédos telken egy közel 300 hajó befogadására alkalmas vitorlás kikötő létesítését tervezik, mely érvényes építési engedéllyel bír, a szabályozási terv alapján pedig egy új kertvárosi rész létesül majd a Pelso Bay mögött.

Értékálló luxus több szólamban
A hat, stílusában egymástól eltérő, ám a kifinomult ízlés összhangjában mégis egységet alkotó épülettömb egy-egy, a Balatonon is használt vitorlás hajóosztály nevét viseli. A projekt modern, sokszínű, változatos építészeti megoldásai a Kajdócsi Jenő neve által fémjelzett Kajdócsi Építész Stúdió tervezői munkáját dicsérik.

A 121 apartman többfajta befektetési koncepció megvalósítását is lehetővé teszi a prémium szegmensben. Akár bérbeadás, akár továbbértékesítés a cél, a Pelso Bay mindehhez jó hozammal kecsegtető lehetőséget nyújt. A hollywoodi filmek világát idéző egyedülálló balatoni mikrokozmosz ezért nem csak páratlan kikapcsolódási vagy lakhatási lehetőséget kínál, hanem az évtized egyik legkitűnőbb ingatlanbefektetését is. A Balaton térsége, annak északi partja iránt egyre intenzívebben növekvő bel-és külföldi érdeklődés, valamint a legkényesebb nyugat-európai ízlést is kielégítő luxus a garancia arra, hogy a Pelso Bay-be befektetni több, mint jó döntés.

További információ: www.pelsobay.hu



Értékálló luxus több szólamban


(x)
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek