Értékálló luxus több szólamban (x)

2017. november 30. 05:00    
nyomtatás
 
Grandiózus ám decens, diszkréten elegáns luxus nyugodt, békés környezetben - kulcsszavakban talán így foglalható össze legjobban mindaz, amit a Balaton-felvidék varázslatos környezetében, Alsóörs nyugati, Csopak felé eső részén a Balatonba nyúló csodaszép mini-félsziget partján épülő apartman-komplexum, a Pelso Bay kínál.

2019 harmadik félévére kerül átadásra az a hat lakóépületből és kiszolgáló egységekből álló fejlesztés, mely egyedi építészeti megoldásokkal, nagy üvegfelületekkel, teraszokkal és tetőteraszokkal színesített penthouse jellegű ingatlanokat foglal magában. A 37-260 négyzetméter közötti alapterületű luxus apartmanok a megrendelők egyéni igényeit is figyelembe véve kerülnek kialakításra a magyar ingatlanpiacon eddig páratlannak mondható Pelso Bay projekt jóvoltából.

A rendkívül igényes, és minden komforttal felszerelt ingatlanok már önmagukban is a legmagasabb minőséget képviselik, ám a Pelso Bay varázsa nem csupán ebben, hanem a leendő üdülő illetve lakástulajdonosok számára kialakított páratlan környezetben és az igénybe vehető szolgáltatásokban rejlik. Mit is jelent ez a valóságban? A Balaton-felvidék egyik legszebb örökpanorámáját, széles rálátással az ezerarcú tóra és a romantikus Tihany-félszigetre. Szépen kialakított, a Riviéra hangulatát idéző száz méter hosszú privát strandot és kétszintes luxus yacht clubot. A Balatonra nyíló étterem-kávézót és egész évben nyitva tartó privát wellness komplexumot. Zárt, belső élménytavat és borospincét, bérelhető bortrezorral. Mindezt karnyújtásnyira az északi part pezsgő, aktív központjától, a Káli-medence csodás kirándulóhelyeitől és a Balaton-felvidék legjobb borászataitól, mégis zárt, csendes, nyugalmas környezetben. A beruházással szomszédos telken egy közel 300 hajó befogadására alkalmas vitorlás kikötő létesítését tervezik, mely érvényes építési engedéllyel bír, a szabályozási terv alapján pedig egy új kertvárosi rész létesül majd a Pelso Bay mögött.

Értékálló luxus több szólamban


A hat, stílusában egymástól eltérő, ám a kifinomult ízlés összhangjában mégis egységet alkotó épülettömb egy-egy, a Balatonon is használt vitorlás hajóosztály nevét viseli. A projekt modern, sokszínű, változatos építészeti megoldásai a Kajdócsi Jenő neve által fémjelzett Kajdócsi Építész Stúdió tervezői munkáját dicsérik.

A 121 apartman többfajta befektetési koncepció megvalósítását is lehetővé teszi a prémium szegmensben. Akár bérbeadás, akár továbbértékesítés a cél, a Pelso Bay mindehhez jó hozammal kecsegtető lehetőséget nyújt. A hollywoodi filmek világát idéző egyedülálló balatoni mikrokozmosz ezért nem csak páratlan kikapcsolódási vagy lakhatási lehetőséget kínál, hanem az évtized egyik legkitűnőbb ingatlanbefektetését is. A Balaton térsége, annak északi partja iránt egyre intenzívebben növekvő bel-és külföldi érdeklődés, valamint a legkényesebb nyugat-európai ízlést is kielégítő luxus a garancia arra, hogy a Pelso Bay-be befektetni több, mint jó döntés.

További információ: www.pelsobay.hu

Értékálló luxus több szólamban(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Befektetési tanácsadó
Rendezvényszervező
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium