Prémium

Ez az, amit idén egyetlen lakásvásárló sem hagyhat ki (x)

Portfolio
Hosszú évek mélyrepülése után végre beindult a lakáspiac: mindenki lakást, házat akar venni, építeni, eladni, bérbe adni, vagy felújítani. Hol épülnek most új lakások, hogy lehet a legjobban hasznosítani egy már meglévő ingatlant, és kitől érdemes hitelt felvenni? A LAKÁS 2016 Kiállítás és vásár 70 kiállítója ezekre a kérdésekre ad választ a lakásvásárlás előtt állóknak.
Május első hétvégéjén (6-8.) a Portfolio ismét megrendezi Magyarország legnagyobb ingatlankiállítását, a LAKÁS 2016 Kiállítás és vásárt a Millenárison. A háromnapos rendezvényen minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól majd: egy tető alá kerülnek a lakásközvetítő hálózatok, a bankok, a lakástakarék-pénztárak, a biztosítók és a szolgáltatók.

Mindenki most akar lakást venni

Az elmúlt hónapokban durván felpörgött a lakáspiac, és ez várhatóan fokozódni fog az év második felében. Az ingatlanpiaci szakértők egyetértenek abban, hogy a 2016-os év komoly fellendülést hoz a majd lakásépítések terén: akár 12 ezer új lakás épülhet idén, így lesz miből válogatni.

Ráadásul az új CSOK és a 10+10 milliós állami támogatás azoknak is megmozgatja a fantáziáját, akik nemrég még nem is gondolkodtak a költözésben.

Akiben akár egy pillanatra felmerült mostanában a lakásvásárlás gondolata, annak a LAKÁS 2016 ideális terep arra, hogy tájékozódjon minden témában, ami a lakáspiaccal kapcsolatos.

Ez az, amit idén egyetlen lakásvásárló sem hagyhat ki
Cordia Terrace Residence

Eladó ingatlanok ezrei egyetlen helyszínen

A rendezvényen akár tervrajzról is lehet lakást foglalni, a kiállítók között megtalálhatóak a legnagyobb lakásprojektek, például a Cordia Terrace Residence, a Metrodom Young, a Sasad Liget vagy a Dagály Residence, de olyan exkluzív fejlesztések is, mint a Klauzál Residence és a Marina Part. Az ingatlanközvetítői piac vezető szereplői is jelen lesznek teljes adatbázisukkal, így egy helyszínen válik elérhetővé a piacvezetők kínálatában szereplő összes eladó ingatlan.

Mi lesz azzal, aki még halogatná a vásárlást?

A már konkrét szándékkal rendelkezők mellett azokat is várják a szervezők, akik a közeljövőben vagy középtávon gondolkodnak lakásvásárláson, lakáseladáson, lakáshasznosításon vagy éppen előnytelen hiteleik kiváltásán.

Azok is választ kaphatnak kérdéseikre, akiknek szakértői tanácsadásra van szükségük jogi, értékbecslési és bármilyen ingatlanügyi kérdésben.

A műszaki és esztétikai fejlesztésen gondolkodókat olyan cégek ajánlatai, akciói, tanácsadói várják, akik lakásfelújításban- és modernizálásban nyújtanak segítséget.

A LAKÁS 2016 Kiállítás és vásár 70 kiállítója között lesz 17 ingatlanfejlesztő cég, amelyek összesen több mint 5000 új lakást kínálnak eladásra. A mintegy 1100 négyzetméteres területen a kiállítás mellett lesz ingyenes tanácsadás, ami kifejezetten a lakosságnak szól aktuális témákkal, a banki kiállítók pedig CSOK-tanácsadást is nyújtanak.

Itt a helye annak, aki
  • új vagy használt lakást akar venni saját vagy befektetési célra;
  • lakást akar eladni;
  • lakást bérelne vagy bérbe adna;
  • hitel felvételén gondolkozik;
  • felújítana, modernizálna, bővítene;
  • komplett szolgáltatást és teljes körű tájékoztatást szeretne kapni szakértőktől a lakásvétel vagy eladás menetéről;
  • érdeklődik a CSOK és a 10+10 millió részletei iránt.

A belépés ingyenes!

További információk a LAKÁS 2016 honlapján és az esemény Facebook-oldalán.
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek