Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket? (x)

2013. június 11. 04:30    
nyomtatás
 
Bosszantó dolog kőkorszaki, a hatékonyságot hírből sem ismerő módszereket használni, amikor a munkatársak zsebében ott lapul a megoldás. Az okostelefonok olyan lehetőségeket adnak a kezünkbe, amivel a mindennapi, evidensnek tűnő módszereket cserélhetjük le egy sokkal hatékonyabbra.

Az okostelefon képes például arra, hogy folyamatosan megossza az aktuális pozícióját egy szerverrel. Ezt nem csak az autós navigációnál lehet kihasználni, de arra is alkalmas, hogy a munkatársak helyzetét mindig láthassák. Ez kiemelt jelentőségű olyan munkát végző emberek esetén, akik gyakran kerülhetnek akár veszélyes helyzetekbe, vagy akiknek bizonyítaniuk kell, hogy adott időben, adott helyszínen jártak. Ráadásul helyszíni munkaidő-nyilvántartást is lehet ilyen módon vezetni, automatikusan, egy segédszoftverrel.

Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?


Ugyanez a módszer alkalmas arra is, hogy az operátor a központban valós időben láthassa a területeken dolgozó embereket, így azt is mindig tudja, mikor ki vethető be leggyorsabban.

Mire lehet még alkalmas egy okostelefon? Fotózni lehet vele a helyszínen, bizonyítva, hogy a behajtó ott járt, mit látott, mit tapasztalt. Ha fényképezőgéppel tesszük ezt, meg kell várni, amíg a gép visszaér a központba, a memóriakártya tartalmát lementik, a képeket könyvtárakba rendezik, és elnevezik. Ha azonban okostelefonnal és speciális szoftverrel tesszük ugyanezt, a képek automatikusan és azonnal feltöltésre kerülnek egy szerverre, a megfelelő helyre, akár közvetlenül a vállalatirányítási rendszerbe. Láthatjuk, a kép mikor és hol készült, ki fényképezte és milyen feladat részeként. Hibázás, tévedés nincs, a csalás lehetősége a zárt rendszer, valamint a hely- és időbélyeg miatt kizárva.
Ugyanezt megtehetjük az elhangzott beszélgetéssel is. A munkatárs az ügyfél beleegyezésével rögzítheti a beszélgetést, a megegyezést, ami hely- és időbélyeggel ellátva azonnal elérhető a szerveren az irodai munkatársak számára.

Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?


De a küldött SMS-ek, azok tartalma, az elküldés ide, helye szintén rögzítésre kerülhet, így abban sem lehet vita, hogy az ügyfél megkapta-e a korrekt és részletes tájékoztatást a megfelelő időben, a megfelelő számban.

A behajtással foglalkozó cégek telefonon történt beszélgetését törvényi kötelezettség rögzíteni. Ez a vezetékes telefonok esetén nem gond, azonban mobiltelefonon ma még mindig nem megoldott. Pedig nem hatékony minden ügyfélhívás előtt az irodába visszamenni, vagy bejövő hívások esetén nem felvenni és később visszahívni.

Van egy szoftver, ami mindezt tudja: a Synaptel. Ráadásul mindezt drága hardverek telepítése nélkül, egy egyszerű beüzemelést követően, bárki számára könnyen kezelhető módon, kihasználva azt, ami már eleve adott: az okostelefonok képességeit.
Hogyan segítik az okosmobilok a behajtással foglalkozó cégeket?
További információk

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium