II. HUNGAROMED kiállítás és konferencia (x)

2019. június 17. 15:26    
nyomtatás
 
Magyarország egyetlen átfogó egészségügyi szakkiállítását és konferenciáját második alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban október 7-9. között. A kiállítók jelentkezése folyamatos, a rendezvényhez még lehet csatlakozni!

Az esemény lehetőséget teremt mind az egészségpolitikai döntéshozók, a gyártók, forgalmazók, megrendelők, és az eszközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók találkozására.

II. HUNGAROMED kiállítás és konferencia


A HUNGAROMED-en három napon keresztül bemutatkozik a szakma élvonala innovatív orvostechnológiai termékekkel, szolgáltatásaikkal, informatikai fejlesztéseikkel. Az egészségpolitikai konferenciákon és az akkreditált kreditpontos továbbképzéseken több aktuális témában hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

Kiállítói jelentkezés és bővebb információ a konferencia programokról a www.hungaromed.hu oldalon!

A rendezvény kiemelt szakmai partnere a 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző központ, és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük és számos további szakmai partnerrel közösen alakították ki a szervezők a 2019-es HUNGAROMED fókuszpontjait és konferencia programjait.

A RENDEZVÉNY FÓKUSZPONTJAI 2019-BEN

A jelentős technológiai potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen. Így az egészségügyi technológiai ipar mellett még három nagy tématerületre fókuszál a 2019-es rendezvény:
  • Digitális egészségügyi megoldások
  • Kórházépítészet és kórházfejlesztés
  • Népegészségügyi mozgósítás

SZÍNVONALAS KONFERENCIA PROGRAMOK

A HUNGAROMED 2019-es fókuszpontjaihoz igazítva számos akkreditált szakmai továbbképzést és egészségpolitikai fórumot szerveznek. Konferencia programok többek között:
  • Digitális Egészségügy 2019 - konferencia és továbbképzés
  • 41. Medicina Fórum - az egészségipar döntéshozóival
  • két napon keresztül, összesen hat kerekasztal beszélgetés számos aktuális egészségpolitikai témában
  • Táplálkozástudomány és az élelmiszeripar együttműködésében rejlő lehetőségek - akkreditált kreditpontos továbbképzés
  • Kórházi menedzsment stratégiai nap több témában
  • Szociális vezetőképzés

Vegyen részt a kiállításon és a kapcsolódó szakmai programokon, találkozzon az ipar döntéshozóival mutassa be innovatív megoldásait a szakmának és a lehetséges megrendelőknek!

Kiállítói jelentkezés, és bővebb információ a programokról a www.hungaromed.hu oldalon, vagy a hungaromed@hungexpo.hu e-mail címen.(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium