Prémium

II. HUNGAROMED kiállítás és konferencia (x)

Portfolio
Magyarország egyetlen átfogó egészségügyi szakkiállítását és konferenciáját második alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban október 7-9. között. A kiállítók jelentkezése folyamatos, a rendezvényhez még lehet csatlakozni!
Az esemény lehetőséget teremt mind az egészségpolitikai döntéshozók, a gyártók, forgalmazók, megrendelők, és az eszközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók találkozására.

II. HUNGAROMED kiállítás és konferencia
A HUNGAROMED-en három napon keresztül bemutatkozik a szakma élvonala innovatív orvostechnológiai termékekkel, szolgáltatásaikkal, informatikai fejlesztéseikkel. Az egészségpolitikai konferenciákon és az akkreditált kreditpontos továbbképzéseken több aktuális témában hallhatnak előadásokat az érdeklődők.

Kiállítói jelentkezés és bővebb információ a konferencia programokról a www.hungaromed.hu oldalon!

A rendezvény kiemelt szakmai partnere a 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző központ, és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük és számos további szakmai partnerrel közösen alakították ki a szervezők a 2019-es HUNGAROMED fókuszpontjait és konferencia programjait.

A RENDEZVÉNY FÓKUSZPONTJAI 2019-BEN

A jelentős technológiai potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen. Így az egészségügyi technológiai ipar mellett még három nagy tématerületre fókuszál a 2019-es rendezvény:
  • Digitális egészségügyi megoldások
  • Kórházépítészet és kórházfejlesztés
  • Népegészségügyi mozgósítás

SZÍNVONALAS KONFERENCIA PROGRAMOK

A HUNGAROMED 2019-es fókuszpontjaihoz igazítva számos akkreditált szakmai továbbképzést és egészségpolitikai fórumot szerveznek. Konferencia programok többek között:
  • Digitális Egészségügy 2019 - konferencia és továbbképzés
  • 41. Medicina Fórum - az egészségipar döntéshozóival
  • két napon keresztül, összesen hat kerekasztal beszélgetés számos aktuális egészségpolitikai témában
  • Táplálkozástudomány és az élelmiszeripar együttműködésében rejlő lehetőségek - akkreditált kreditpontos továbbképzés
  • Kórházi menedzsment stratégiai nap több témában
  • Szociális vezetőképzés

Vegyen részt a kiállításon és a kapcsolódó szakmai programokon, találkozzon az ipar döntéshozóival mutassa be innovatív megoldásait a szakmának és a lehetséges megrendelőknek!

Kiállítói jelentkezés, és bővebb információ a programokról a www.hungaromed.hu oldalon, vagy a hungaromed@hungexpo.hu e-mail címen.



(x)
RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

Holdblog

Félrealkalmazkodunk

Az alkalmazkodás maga az élet. Mi sem vagyunk ez alól kivételek, ugyanakkor a szellemi képességeink és az erős technológiánk mellett és részben miatt hajlamosak vagyunk... The post Félrealkalm

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13