Kapacitásbővítés a Gramex Drinks-nél! (x)

2018. november 8. 05:00    
nyomtatás
 
A Gramex Drinks, a saját márkás üdítőitalok vezető magyarországi gyártója, örömmel jelentette be új beruházását egy újabb, korszerű aszeptikus töltősorba. Ezzel a beruházással a Gramex által foglalkoztatott szakképzett és szakképzetlen munkaerő száma is növekedni fog a cég magyarországi üzemében, Veresegyházon.

A Gramex Drinks - az egyetlen olyan saját márkás üdítőital gyártó ma Magyarországon, aki aszeptikus palackozási technológiával PET palackos italokat gyárt- egy második aszeptikus töltősor beruházását kezdte meg. Az aszeptikus technológia lehetővé teszi az üdítőitalok tartósítószer nélküli gyártását. Az új gyártósort a KHS-től, a vezető németországi töltősor-gyártótól szerzik be. Ez az új beruházás megduplázza majd a Gramex Drinks aszeptikus töltőkapacitását, így a cég ki tudja szolgálni a jelenlegi partnereinek a növekvő igényeit és tovább tudja fejleszteni az export tevékenységét is.

Kapacitásbővítés a Gramex Drinks-nél!


Ezt a jelentős beruházást részben a részvényesek (Arx Equity Partners és a Darby Private Equity, -amely a Franklin Templeton cég leánycége) alaptőke emeléséből, másrészt pedig egy hosszú távú befektetési hitelből finanszírozzák.

A Gramex Drinks ügyvezetője, Gerry Lenihan így kommentálta a befektetést: "Látjuk, hogy a fogyasztók és a kereskedők részéről is gyorsan növekszik az igény az egészséges üdítőitalok iránt, melyek nem tartalmaznak tartósítószereket és mesterséges adalékanyagokat. Ezzel a beruházással ennek a fokozódó keresletnek szeretnénk megfelelni."
A Gramex Drinks igazgatótanácsának elnöke, José de la Iglesia hozzáfűzte: "Ez a beruházás egyértelművé teszi, hogy a Gramex Drinks Magyarországon az egyetlen szereplője és specialistája az aszeptikus, saját márkás üdítőitalok gyártásának. Ezenkívül jó alapot szolgáltat ahhoz is, hogy tovább fejlesszük ezt az üzletágat Közép-Európában."

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő-újságíró
Sales representative
Befektetési tanácsadó
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium