Prémium

Kinek a PIP, kinek a papné. Samsung Plano televízió: sima ügy (x)

PR cikk

Manapság a hardcore tévérajongók szívesen dobálóznak különböző érthetetlennek tűnő tévés fogalommal. 100 Hz, ACI Auto Label DSP PIP és Hitron, zoom és invar maszk legalább úgy hagyja el szájukat, mintha a gulyásleves összetevőiről tartanának kiselőadást. Öntsünk tiszta vizet mindannyiunk poharába, és nézzük végig a Samsung Plano képcsövén keresztül, milyen fogalmakból épül fel a 21. század televíziója. 100 Hz Natural Scan - villogás kizárva. A valamit magára adó, modern TV-junkie nem adja alább 100 Hz-nél. Nem csoda, de tudjuk-e valójában mit is jelent ez? A 100 Hz-es készülékekben ellentétben a hagyományos, 50 Hz-es televízióval, 100 kép jelenik meg másodpercenként, kiküszöbölve ezzel a valójában nem látható, csak érzékelhető villódzást, amely fárasztja a szemet és hosszú távon árthat a látóképességnek. A natural scan képletapogatási technológia kiküszöböli a képet alkotó sorok rezgését, lehetővé téve egy diához hasonló tiszta képet. Így a boldog Samsung Plano tulajdonosok maximum szóban villoghatnak vendégeik előtt. DNR - zajcsökkentés felsőfokon

A digitális zajcsökkentés funkció - azaz Digital Noise Reduction a jelet megtisztítva tiszta, ragyogó és kellemes képet eredményez. A Digital Comb Filter, azaz a digitális fésűs szűrő a szín- és fényjeleket egymástól elkülönítve még szebben bontja fel a finom részleteket. A letapogatási sebesség szabálya (Scan Velocity Modulation) a dinamikus multifókusz funkcióval karöltve javítja a képélességet az egész képernyő felületén. Akusztikus 3D - hang a köbön A Samsung Plano kétségbeejtően csodálatos hangja az úgy nevezett Akusztikus 3D hangzás érdeme. Különböző szögekben beállított hangszórók garmadája 360°-ban segít betölteni a teret, új értelmet adva ezzel a házimozi kifejezésnek. Power Magic Port - egyfajta varázslat A szűrőként működő Power Magic Port a hangfalon belüli és kívüli nyomás változásaiból fakadó zajelemeket küszöböli ki. Így alacsony frekvenciájú hangoknál is erőteljesebb hangzás érhető el. Virtuális 3D Dolby Surround - otthon, mint a moziban A "gyere fel, megmutatom a bélyeggyűjteményemet..." aforizma immáron a múlté. Sokkal inkább a "gyere fel, megmutatom a házimozi rendszeremet" dívik. S ha szíve választottja keresgélni kezdi a kisebb-nagyobb hangszórókat, csak mutasson készülékére. Minden amire szüksége lehet a szobát betöltő hanghatásokra, megtalálható Samsung Planójában. Hitron Black képcső - a fekete tökéletessége A világ legnagyobb képcsőgyártójához méltóan a Samsung kutatómérnökei áttörést értek el a képcsőfejlesztésben. A Hitron Black négy fontos pontban mutat a jövőbe: növekedett a képfelbontás; homogénebb és pontosabb fókuszálás vált lehetővé; növekedett a képfényesség a képernyő szélső zónáiban; a sötét képernyőnek köszönhetően megnőtt a képkontraszt. Gondolta volna, hogy a fekete fényt jelenthet? Invarmaszk - bevonat a képélességért.

A Samsung Planók képcsöve Invarmaszk bevonatot kapott, amely 80%-kal növeli a képélességet a hagyományos csőhöz képest. Segítségével, a szem erőlködése nélkül gyönyörködhetün optimális és homogén látványban az egész képernyőn. A színek tisztasága állandó, ragyogóak és élők. Hiába, a Samsung Plano televíziókkal más színben látszik a világ. Dinamikus Multifókusz - középpontban a tökéletesség A hagyományos fókuszálással szemben a Dinamikus multifókusz az egész képernyő területén tökéletes és egységes fókuszálást tesz lehetővé. Így kiküszöbölődik a képek deformációja a sarkokban. Minden képrészlet fontos, lásson mindent, amit szeretne kifogástalan minőségben. PIP - két adás, egy tévé A PIP, azaz Picture In Picture üzemmód a férjek öröme. Nincs több családi vita, melyik műsor rovására nézhessen meccset a ház ura. A kép a képben funkció - mert erről van szó - lehetővé teszi egyszerre két csatorna figyelemmel kísérését. A képernyőn megjelenő kisképen egy másik műsorforrás műsora - pl. focimeccs állása - nézhető meg, mondjuk épp videózás közben. OSG - a menő menü Minél komolyabb egy készülék, annál bonyolultabb a kezelése - gondolná a laikus. Nem így a Samsung házatáján, ahol a fejlesztőmérnökök azon fáradozását, miszerint a tökéletes technikát egyszerű használattal párosítsák, siker koronázta. A Samsung Plano menűrendszerét egyetlen gombnyomással elérheti, ahonnan minden szükséges beállítás könnyedén elvégezhető. ATS manager - hangolódjon könnyen kedvenc műsorára Az ATS funkciónak köszönhetően egyszerűbb beállítás el sem képzelhető. Kikeresi a tévéállomásokat és sorrendben memorizálja őket. Ha valami nehézségbe ütközne, a Súgó gomb segítségével minden kérdésére választ talál.

És akkor még nem is említettük az előreprogramozott hang- és képmódokat, a Mega teletextet és a számtalan kellemes órát, melyet Samsung Plano készülékével eltölthet. Látogasson el honlapunkra, hogy megkönnyítsük döntését televízióvásárlás ügyben. A fogalmakkal ezután nem lesz gondja. Hiába, Samsung Plano - sima ügy. (X)

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek