Közlemény pályázati felhívás módosításáról (x)

2018. november 27. 10:30    
nyomtatás
 
A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen működő Részvénytársaság (székhelye: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.; cégjegyzékszáma: 01-10 045784; a "Kiíró") 2018. szeptember 3-án pályázati felhívást (a "Pályázati Felhívás") tett közzé a "Recsk I - rézérc" és a "Recsk II - nemes- és színesfémérc" védnevű bányatelkek további kutatása és újrahasznosítása és ennek érdekében megfelelő kompetenciával rendelkező befektető bevonása érdekében létrehozott MÁTRAÉRC Bányászati Zártkörűen Működő Részvénytársaság a Magyar Állam tulajdonában és a Kiíró tulajdonosi joggyakorlása alatt álló részvényeinek közvetlenül részvény-adásvétel és vételi jog útján történő értékesítésére vonatkozóan.

Közlemény pályázati felhívás módosításárólA Pályázati Felhívást a Kiíró 2018. november 23-án az alábbiak szerint módosította:
  • az I.2. pontban a Kapcsolattartó neve és e-mail címe módosult,
  • a IV.3. pontban az Ajánlattételi Határidő 2019. január 2. napján 12:00 órára módosult,
  • a IV.6. pontban az Ajánlatok felbontásának időpontja 2019. január 3. napján 12:00 órára módosult,
  • a IV.7. pontban az Elbírálási Határidő 2019. február 1. napjára módosult.

A Pályázati Felhívás módosításának részletes szövege elérhető a www.mnv.hu/recsk oldalon.


(x)

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Pricing Specialist
Tőzsdei adatszolgáltatás Üzletágvezető
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium