Prémium

Közösségi szerepvállalás (x)

Portfolio
Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország mindig az új lehetőségeket keresi, ezzel elősegítve a pozitív társadalmi hatásváltozást az Egészségügy, az Oktatás és a Szociális Jólét területén.
Közösségi Szerepvállalás programunk hatékony eszköze a közösségi szükségletek felmérésének és azok megoldásának. E tevékenység - saját gyermekbiztonsági programunk mellett - része a szervezeti kultúránknak.



Közösségi szerepvállalás
Füzesy Tamás, az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország ügyvezető igazgatója arról számolt be, hogy 1998-óta működő szervezet megújult stratégiával válaszol az non profit szervezeteket érintő környezeti kihívásokra.

"Új missziónkban a társadalmi jólét érdekében helyi közösségek mozgósításával érjük el az élet minőségének javulását Magyarországon. Az Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország egyike Magyarország legrégebbi civil szervezeteinek. Emberi, tárgyi és pénzügyi forrásokat hangolunk össze annak érdekében, hogy eredményesen és hatékonyan oldjuk meg a felmerülő társadalmi szükségletek kielégítését. Arra törekszünk, hogy hosszú távú, proaktív, fenntartható megoldásokkal válaszoljunk a társadalmi kihívásokra.

Alapításunk óta közel 110 közösséget támogattunk, magánszemélyek és vállalatok által nyújtott adományokból. Programjaink és események jelentős figyelmet fordítanak a különböző társadalmi szükségletekre, valamint vállalatok társadalmi felelősségvállalásának szükségességére is. 2013-tól bővítjük alapítványunk programjait, ezzel elősegítve a pozitív társadalmi hatásváltozást az Egészségügy, az Oktatás és a Szociális Jólét területén. Elindítottuk új programunkat, a Közösségi Szerepvállalás-t, amely hatékony eszköze az információk összegyűjtésének, a közösségi szükségletek felmérésének és azok megoldásának. Lelkesedést és érdeklődést érjünk el a témában, és minél több embert vonnunk be az új programba, annál szélesebb körben tudjuk elkötelezni őket egy-egy nemes ügy mellett. A Közösségi Szerepvállalás nem egy start - stop tevékenység, hanem folyamatos része a szervezeti kultúránknak, melyben mindig keressük az új lehetőségeket. Készek vagyunk, és elkötelezettek amellett, hogy egy közös platformon összehozzuk az érdekelt feleket azért, hogy segítségükkel közösen megtervezzük és végrehajtsuk programunkat.

Saját gyermek balesetvédelmi programunk - amely töretlenül folytatódik - az elkerülhető gyermekbalesetek megelőzésére fókuszál, hiszen Magyarországon a gyermekhalálozásnak ez az elsődleges oka. A pedagógiai módszertan mellyel, tanítunk interaktív, és nem azt mutatja be, hogy "mit ne tegyenek?" a gyerekek, hanem azt, hogy biztonságosan viselkedni nem megerőltető dolog. Önkéntes tanárokat képzünk saját, vezető szakembereink által az iskolai képzésre, és ezáltal képesekké válnak arra, hogy programunkat saját maguk tudják tanítani további osztályok számára. A tanári oktató csomagot térítésmentesen biztosítjuk az iskoláknak. Az indulás óta az ország különböző településein 115 iskolában 217 önkéntes tanárt képeztünk, ezzel megteremtve annak lehetőségét, hogy az iskolákban tanuló közel 23 000 gyerek kapja meg az oktatást.

Munkánkat nagy lendülettel és optimizmussal folytatjuk, bízva az olyan emberekben és a vállalatokban, melyek mellénk álnak és segítenek céljaink elérésében."

Kapcsolat:
Tamás Füzesy, ügyvezető
Tel.: +36 1 236 9731
e-mail: tamas.fuzesy@unitedway.hu
Erőforrás Alapítvány United Way Magyarország
Postacím: H-1134 Budapest, Váci út 33. III. em.
Bejegyzett név: Erőforrás Alapítvány
Székhely: H-1061 Budapest, Andrássy út. 11.
Adószám: 18093951-1-42
Bankszámlaszám: 10102244-06753300-01003000
Web: www.unitedway.hu



Közösségi szerepvállalás


Közösségi szerepvállalás
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek