Luxusingatlanok a Várnegyedben (x)

2006. március 1. 11:10    
nyomtatás
 

A Corvinus Palace a Vár tőszomszédságában, a Szalag utcában kínálja egy, kettő és három hálószobás apartmanjait.


A 31 luxusingatlan a környék presztízsének légkörébe simulva egyedi megoldásaival a múltból merítve kelti életre a jövőt.

A Várnegyed új palotájának lakói 3 különböző stílusú élettérből választhatnak: a klasszikus belső tér kialakítást a hagyomány tisztelőinek kínáljuk, de az avant-garde valamint a luxus kialakítás szerelmesei is valóra válthatják álmaikat.

További információ!
(X)


Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Értékesítő
Privát banki tanácsadó
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium