Prémium

A Noerr Ügyvédi Iroda elismerése Németországban (x)

Portfolio
Németország egyik vezető ügyvédi irodája, a Közép Európában, így Magyarországon is aktív Noerr kapta az év Jogi Tanácsadója Díját 2014-ben a frankfurti Juve kiadótól.


A Noerr Ügyvédi Iroda elismerése Németországban
Ugyancsak a Noerr-t jutalmazta a szakmai bíráló bizottság az év legjobb M&A jogi tanácsadója kategóriában.
A Juve szakmai kiadó nevével fémjelzett elismeréseket a jogi tanácsadói piac egyik legfontosabb eseményeként tartja számon a szakma Németországban: bár a díjakat a német piacon végzett teljesítmény alapján ítélik oda, az Európa legnagyobb piacán elnyert elismerés természetesen mindig túlmutat Németország határain.

A Noerr egy független nemzetközi jogi tanácsadó cég, amely mintegy 500 szakértőjével 14 országban, köztük az Egyesült Államokban van jelen.
A cég több, mint 20 éve aktív Magyarországon is, ahol ügyfelei között találhatóak a legjelentősebb német ipari és pénzügyi befektetők.

Dr. Nádasdy Zoltán, a budapesti iroda vezetője a hír kapcsán kiemelte: "Bízunk benne, hogy a németországi elismeréshez hozzájárult cégünk minden egyes ügyvédje, így budapesti kollégáink is, akik a tavalyi év folyamán részt vettek a Deutsche Telekomnak a GTS felvásárlása során nyújtott tanácsadói megbízásban, amely kiterjedt a térségünk legtöbb országára. Számunkra a német befektetők bizalma kulcsfontosságú marad a jövőre nézve is."

(x)
Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
illustration-01