Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán (x)

2018. június 11. 05:00    
nyomtatás
 
A Rudolph Logistik Gruppe új tatabányai csarnokával 65.000 négyzetméteresre bővítette teljes tárolókapacitását Magyarországon. A német vállalat komplex és korszerű raktározási és szállítmányozási szolgáltatásokat kínál partnereinek.

Komplex logisztika a legmagasabb minőségben

A Rudolph Logistik Gruppe az ügyfelei számára olyan logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű - azonnali vagy valós idejű - szállítás, kívánság szerint külön-külön vagy átfogóan, az ügyfél egyedi elképzeléseihez alkalmazkodva. A cég ügyfélkörében olyan partnerek is találhatóak, akik számára inhouse logisztikát végeznek, azaz a telephelyükön bonyolítják le a partnervállalat komplex logisztikai tevékenységét. Kérés esetén a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokkal hasonlóképp foglalkoznak, mint többek között a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport spediciós részleggel is rendelkezik, amely bel- és külföldi szállítmányozást végez.

Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán


Kiváló infrastruktúra, modern berendezések

A német vállalat a partnerei még színvonalasabb kiszolgálása érdekében hárommilliárd forintos csarnokfejlesztést valósított meg Tatabányán. A 6.000-ről 23.000 négyzetméteresre bővített tatabányai összterületen a legmodernebb raktáripari, irodai és technikai berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A könnyen megközelíthető, Győrtől és Budapesttől egyaránt 60-60 kilométerre fekvő, korszerű technológiával felszerelt és állandó őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál: áruátvételt, modulszerelést, göngyölegkezelést és transzportálást.

Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán


Partnerségben autóipari óriás vállalatokkal

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat 1997 óta van jelen Magyarországon. Győri székhelye után sorra nyitotta meg telephelyeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon. Ügyfelei főleg az autóipari nagyvállalatok közül kerülnek ki, a főbb partnerei közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat előállító Veritas.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásainkat és lépjen kapcsolatba velünk!

(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium