Prémium

Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán (x)

Portfolio
A Rudolph Logistik Gruppe új tatabányai csarnokával 65.000 négyzetméteresre bővítette teljes tárolókapacitását Magyarországon. A német vállalat komplex és korszerű raktározási és szállítmányozási szolgáltatásokat kínál partnereinek.
Komplex logisztika a legmagasabb minőségben

A Rudolph Logistik Gruppe az ügyfelei számára olyan logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű - azonnali vagy valós idejű - szállítás, kívánság szerint külön-külön vagy átfogóan, az ügyfél egyedi elképzeléseihez alkalmazkodva. A cég ügyfélkörében olyan partnerek is találhatóak, akik számára inhouse logisztikát végeznek, azaz a telephelyükön bonyolítják le a partnervállalat komplex logisztikai tevékenységét. Kérés esetén a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokkal hasonlóképp foglalkoznak, mint többek között a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport spediciós részleggel is rendelkezik, amely bel- és külföldi szállítmányozást végez.

Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán
Kiváló infrastruktúra, modern berendezések

A német vállalat a partnerei még színvonalasabb kiszolgálása érdekében hárommilliárd forintos csarnokfejlesztést valósított meg Tatabányán. A 6.000-ről 23.000 négyzetméteresre bővített tatabányai összterületen a legmodernebb raktáripari, irodai és technikai berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A könnyen megközelíthető, Győrtől és Budapesttől egyaránt 60-60 kilométerre fekvő, korszerű technológiával felszerelt és állandó őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál: áruátvételt, modulszerelést, göngyölegkezelést és transzportálást.

Magas színvonalú logisztikai szolgáltatások Tatabányán
Partnerségben autóipari óriás vállalatokkal

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat 1997 óta van jelen Magyarországon. Győri székhelye után sorra nyitotta meg telephelyeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon. Ügyfelei főleg az autóipari nagyvállalatok közül kerülnek ki, a főbb partnerei közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner és az autóipari csatlakozókat előállító Veritas.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásainkat és lépjen kapcsolatba velünk!

(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek