Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek (x)

2018. június 13. 05:00    
nyomtatás
 
Újabb mérföldkövéhez érkezett a Nespresso hazai újrahasznosítási programja. Idén májustól már az irodaházak, a szállodák és az éttermek igényeihez szabott speciális Nespresso Professional kávépárnák visszaküldésére is van lehetőség, elszállításukról és újrahasznosításukról pedig a Nespresso Professional kizárólagos magyarországi disztribútora, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gondoskodik.

Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek


A Nespresso márka esszenciáját a kiváló minőségű kávé, a kényelem és a fenntartható működés hármas pillére jelenti. A cég üzleti felhasználóknak szánt kávégépeinek értékesítése Magyarországon 2013-ban indult fejlődésnek. A speciális, az otthoni kávégépeknél megszokottól eltérően, kávépárnákkal működő gépek forgalmazását hazánkban több európai országhoz hasonlóan az irodai kellékek forgalmazására specializálódott Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe végzi. Az elmúlt években egyre több hazai vállalatnál, irodaházban és vendéglátóegységben találkozhatunk a Nespresso Professional kávéival.

A Nespresso Professional kávépárnák fő alapanyaga az alumínium, amely amellett, hogy a kávéfőzés pillanatáig megőrzi a kávéőrlemények frissességét és kiváló minőségét, végtelen alkalommal újrahasznosítható, bekerülve az alumínium-feldolgozás körforgásába pedig számos további termék formájában kelhet új életre.

A Nespresso újrahasznosítási programja idén májustól a Professional kávékapszulák visszagyűjtésével tovább bővül. A most bevezetett szolgáltatás réven Magyarországon is lehetőség nyílik a Nespresso 2020-ig tartó célkitűzése, vagyis a 100 százalékos újrahasznosítási kapacitás elérésére.

Már a Nespresso Professional kávépárnák is újjászülethetnek


A használt Nespresso Professional kávépárnákat, azok magyarországi disztribútora, a Nespresso partnere, a Lyreco CE, SE Magyarországi fióktelepe gyűjti vissza a kapszularendelés kiszállításával egyidejűleg, speciális, ingyenesen rendelhető gyűjtőtasakban. A visszagyűjtött Nespresso Professional kávépárnákat pedig a hagyományos Nespresso otthoni kávégépekhez használt kapszulákhoz hasonló módon hasznosítják újra.(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium