Prémium

Megújul az MKB Bank (x)

Portfolio
Az MKB Bank Zrt. (továbbiakban "Bank") új informatikai rendszer használatára áll át ("Átállás"), amely kizárólag a Bank tervezett, időszakos informatikai leállásával valósítható meg.
Az informatikai leállás időtartama: 2018. június 29. (péntek) 17:45 órától 2018. július 5. (csütörtök) 08:00 óráig tart.

Az informatikai leállás időtartamán belül,
  • a 2018. június 29-e (péntek) 17:45 órától, 2018. július 1-je (vasárnap) 24:00 óráig, valamint a 2018. július 5. (csütörtök) 00:00 órától 08:00 óráig tartó időtartamokban a Bank elektronikus rendszerein ütemezett karbantartási és fejlesztési munkálatokat végez,
  • 2018. július 2. (hétfő), 2018. július 3. (kedd), és 2018. július 4. (szerda) napokon a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról szóló 2013. évi CCXXXVII. törvény 286. § (1) bekezdés c) pontja szerinti, könyvelési és pénztári szolgáltatásokra kiterjedő bankszünnapot tart. A bankszünnappal érintett napokon a Bank fiókjai zárva tartanak.

Az informatikai leállás időtartama alatt a Bank pénzügyi és befektetési szolgáltatásai, a bankkártya szolgáltatás kivételével, sem személyesen, sem elektronikus csatornákon, sem a TeleBANKár ügyfélszolgálaton keresztül nem lesznek elérhetők.

A Bank által kibocsátott bankkártyák vásárlásra és ATM-ből történő készpénzfelvételre, a korábban letöltött és telepített MKB Pay szolgáltatás pedig vásárlásra, a leállás időtartama alatt is használhatók a bankszámla, illetve a hitelkártya számla fedezetének összegéig. A Bank a bankkártya letiltás lehetőségét is biztosítja.

Fizetési és egyéb megbízások
  • elektronikus csatornán 2018. június 29. (péntek) 17:45-ig,
  • bankfiókban személyesen 2018. június 29. (péntek) 15:00 óráig nyújthatóak be.

Ezt követően, fizetési és egyéb megbízások legközelebb - elektronikus úton és személyesen egyaránt - 2018. július 5. (csütörtök) 08:00 órától nyújthatóak be.

Megújul az MKB Bank
Kérjük Ügyfeleinket, hogy pénzügyi tranzakcióikat időzítsék az informatikai leállás időtartamát megelőző, vagy azt követő időszakra, illetve az eddig megszokott banki ügymenetük tervezése során vegyék figyelembe az informatikai leállásból adódó, időszakos változásokat.

Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, ezért kérjük, hogy olvassa el az Ügyfeleinknek korábban megküldött, az Átállással kapcsolatos hivatalos írásbeli tájékoztatóinkat.

A további tudnivalókról részletes tájékoztatást kaphat bármely bankfiókunkban és a www.mkb.hu/megujulas honlapon illetve a folyamatosan működő Telebankár ügyfélszolgálaton, melyet lakossági ügyfeleink a 06 80 333 660-as telefonszámon, vállalati ügyfeleink a 06 80 333 770-es telefonszámon érhetnek el. Külföldről hívható ügyfélszolgálati telefonszámunk: 36 (1) 373-3333.

Biztosíthatjuk Ügyfeleinket, hogy Bankunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az Átállás a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon számukra. Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük, megértésüket köszönjük!

MKB Bank Zrt.

Megújul az MKB Bank





(x)
Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek