Prémium

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer (x)

Portfolio
A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program kiváló lehetőség azoknak a 18-30 év közötti fiataloknak, akik saját vállalkozás megalapításán gondolkoznak. A képzést sikeresen elvégző céltudatos fiatalok közül már többen megalapították saját vállalkozásukat. Cikkünkben Buzás Zsófia, a Sophie by Chance divatcég alapítója mesél a programmal kapcsolatos tapasztalatairól, vállalkozása indításáról és nehézségeiről.


Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer
Zsófi minőségi bőrből, egyedi táskákat tervez megrendelői számára, emellett minden szezonban megálmodik egy új kollekciót is, amiben igyekszik megmutatni saját stílusát. Márkájával olyan nőket szólít meg, akik egyediséget, változatosságot képviselnek, szeretnek kitűnni a tömegből. Készített már táskát Ördög Nórának és Pokorny Liának is.

Sok fiatalnak adsz inspirációt, mi adta a vállalkozásod ötletét?

A vállalkozás ötlete már egészen kiskoromban megfogalmazódott, de minél tapasztaltabb lettem, annál inkább kirajzolódott, hogy egy kreatív szakmában tudok igazán érvényesülni; nem volt kérdés, hogy saját márkát és ezáltal céget szeretnék alapítani. Iskolai éveim alatt sok területtel barátkoztam, de a leginkább a bőr, mint anyag állt hozzám a legközelebb, azon belül is a táskakészítés.

Nehézségek minden kezdő vállalkozásnál adódnak. Te milyen nehézségekkel néztél szembe a kezdeteknél?

Egy saját brand építésénél mindig lesznek váratlan nehézségek. Nagyon sok dolog van, amire nem lehet felkészülni és váratlanul éri a vállalkozót, mind pénzügyi, tervezési, vagy stratégiai szempontból, de ezek megfelelő odafigyeléssel és kellő szorgalommal áthidalhatóak.

A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban program segít a fiataloknak az üzleti terv megírásában, valamint maximum 3 millió forintos vissza nem térítendő kezdőtőkét biztosít a résztvevőknek. Milyen a tapasztalataid vannak a programmal kapcsolatban?



Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer
A program véleményem szerint egy nagyszerű kezdeményezés, rengeteg fiatalnak nyújt lehetőséget arra, hogy merjen megpróbálkozni saját vállalkozás indításával. A képzésen való részvétel nem csak tudásszerzés szempontjából,de önismereti szempontból is jó tapasztalat.

Kiváló lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a régió vállalkozóival való megismerkedésre, akik között akár jövőbeli partnereit, vásárlóit, szolgáltatóit is megtalálhatja az ember.

Nagyon sokan félnek belevágni egy saját vállalkozás elindításába. Kinek ajánlatnád a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban programot?

Minden fiatalnak bátran ajánlom, akinek van egy vállalkozási ötlete, amit szeretne megvalósítani. Komoly elszántságra van szükség, így azt mondom, annak van értelme jelentkezni, aki biztos abban, amit csinálni szeretne és hajlandó mindent megtenni a kitűzött cél érdekében.

A fiatal induló vállalkozóknak azt tanácsolnám, hogy bármit is csinálnak, próbáljanak meg belecsempészni valami különlegességet, ami megkülönbözteti őket a konkurenciánál és érdekesebbé, kecsegtetőbbé teszi őket a vevők szemében.

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer
Ha van egy jó ötleted és szeretnél belevágni saját vállalkozásodba, jelentkezz Te is!

Továbbra is folyamatos a jelentkezés a GINOP-5.2.2-14-2015-00028 Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban elnevezésű programra, melyet a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő IVE Egyesület konzorciuma valósít meg.

Amennyiben 18-30 év közötti regisztrált álláskereső vagy, más vállalkozásban nincs többségi tulajdonod és van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani, jelentkezz Te is a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása programra és szerezd meg a maximum 3 millió forintos támogatást vállalkozásod induló költségeinek fedezéséhez!

További információkért keresd fel a következő honlapot: http://vallalkozzmagyarorszag.hu/

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Ez is érdekelhet
illustration-01