Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer (x)

2017. március 16. 11:14    
nyomtatás
 
A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása program kiváló lehetőség azoknak a 18-30 év közötti fiataloknak, akik saját vállalkozás megalapításán gondolkoznak. A képzést sikeresen elvégző céltudatos fiatalok közül már többen megalapították saját vállalkozásukat. Cikkünkben Buzás Zsófia, a Sophie by Chance divatcég alapítója mesél a programmal kapcsolatos tapasztalatairól, vállalkozása indításáról és nehézségeiről.

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designerZsófi minőségi bőrből, egyedi táskákat tervez megrendelői számára, emellett minden szezonban megálmodik egy új kollekciót is, amiben igyekszik megmutatni saját stílusát. Márkájával olyan nőket szólít meg, akik egyediséget, változatosságot képviselnek, szeretnek kitűnni a tömegből. Készített már táskát Ördög Nórának és Pokorny Liának is.

Sok fiatalnak adsz inspirációt, mi adta a vállalkozásod ötletét?

A vállalkozás ötlete már egészen kiskoromban megfogalmazódott, de minél tapasztaltabb lettem, annál inkább kirajzolódott, hogy egy kreatív szakmában tudok igazán érvényesülni; nem volt kérdés, hogy saját márkát és ezáltal céget szeretnék alapítani. Iskolai éveim alatt sok területtel barátkoztam, de a leginkább a bőr, mint anyag állt hozzám a legközelebb, azon belül is a táskakészítés.

Nehézségek minden kezdő vállalkozásnál adódnak. Te milyen nehézségekkel néztél szembe a kezdeteknél?

Egy saját brand építésénél mindig lesznek váratlan nehézségek. Nagyon sok dolog van, amire nem lehet felkészülni és váratlanul éri a vállalkozót, mind pénzügyi, tervezési, vagy stratégiai szempontból, de ezek megfelelő odafigyeléssel és kellő szorgalommal áthidalhatóak.

A Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban program segít a fiataloknak az üzleti terv megírásában, valamint maximum 3 millió forintos vissza nem térítendő kezdőtőkét biztosít a résztvevőknek. Milyen a tapasztalataid vannak a programmal kapcsolatban?

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designerA program véleményem szerint egy nagyszerű kezdeményezés, rengeteg fiatalnak nyújt lehetőséget arra, hogy merjen megpróbálkozni saját vállalkozás indításával. A képzésen való részvétel nem csak tudásszerzés szempontjából,de önismereti szempontból is jó tapasztalat.

Kiváló lehetőség nyílik a kapcsolatépítésre, a régió vállalkozóival való megismerkedésre, akik között akár jövőbeli partnereit, vásárlóit, szolgáltatóit is megtalálhatja az ember.

Nagyon sokan félnek belevágni egy saját vállalkozás elindításába. Kinek ajánlatnád a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban programot?

Minden fiatalnak bátran ajánlom, akinek van egy vállalkozási ötlete, amit szeretne megvalósítani. Komoly elszántságra van szükség, így azt mondom, annak van értelme jelentkezni, aki biztos abban, amit csinálni szeretne és hajlandó mindent megtenni a kitűzött cél érdekében.

A fiatal induló vállalkozóknak azt tanácsolnám, hogy bármit is csinálnak, próbáljanak meg belecsempészni valami különlegességet, ami megkülönbözteti őket a konkurenciánál és érdekesebbé, kecsegtetőbbé teszi őket a vevők szemében.

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer


Ha van egy jó ötleted és szeretnél belevágni saját vállalkozásodba, jelentkezz Te is!

Továbbra is folyamatos a jelentkezés a GINOP-5.2.2-14-2015-00028 Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a Közép-Dunántúl régióban elnevezésű programra, melyet a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., valamint a Budapesti Corvinus Egyetem oktatóit tömörítő IVE Egyesület konzorciuma valósít meg.

Amennyiben 18-30 év közötti regisztrált álláskereső vagy, más vállalkozásban nincs többségi tulajdonod és van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani, jelentkezz Te is a Vállalkozz Magyarország! Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása programra és szerezd meg a maximum 3 millió forintos támogatást vállalkozásod induló költségeinek fedezéséhez!

További információkért keresd fel a következő honlapot: http://vallalkozzmagyarorszag.hu/

Ördög Nóra és Pokorny Lia kedvence a fiatal magyar designer


(x)
Címkék: prémium

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Kockázatelemző
Szerkesztő-újságíró
 
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium